新會員登記
搜索
查看: 3889|回復: 31

7月14

話說昨天晚上,唔知想食乜嘅我,在某快餐店集團用餐,旁邊有一傻人發現,不停自言自語,當時以為佢在用藍牙和人傾電話,點知我食食下,眼尾見佢對面,坐咗啲嘢,仲要係一個細嘅坐佢對面,一個大嘅站在他旁邊,再認真望佢氣色,係有股灰黑色的氣息,在他眉心,反正就系唔方好嘢行衰運那種,我雖然見過很多次呢啲嘢,但我又唔系法師,又唔系電視嗰個龍哥,小弟當然係快啲食完,快快脆走啦,關人隱士

登錄/註冊後可看大圖

現在問題少年又來了:
究竟系一個人,傻hihi會引到嗰啲嘢,定係嗰啲嘢,搞到一個人傻hihi呢?呢個問題真系想到我on dog dog,十萬個為什麼。。。。各位師兄點睇

登錄/註冊後可看大圖

回復

俾我就行開 唔理 又唔關你事

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

呢個問題我覺得係d朋友仔搞到一個人精神有問題,當一個
回復 贊好 反對

當一個正常人見到野,身邊冇人相信,d野知佢見到自己就成日跟住佢,個人同d朋友有互動,但其他人又睇唔到,就會認為精神有問題
回復 贊好 反對

師兄...你是不是 有陰陽眼?
回復 贊好 反對

方智智 發表於 3-9-2017 14:25
師兄...你是不是 有陰陽眼?

我不是陰陽眼,不同的,因爲我有朋友是陰陽眼,我們大家交流過,陰陽眼位置在雙眼,睇嘅嘢唔同,我嘅眼位置在眉心,係乜嘢眼我自己都唔知,天生的,但曾經分別在不同時間有位印度人,和一位巴基斯坦人,都是路人甲,無啦啦指著我眉心,同我講:先生你這個位置很好, 我成個人呆咗,只懂說謝謝,你硬要我說是什麼眼,我覺得,可能就系:心眼
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
谢谢分享
回復 贊好 反對

依排有好多朋友係街邊攞野食唔好去咁多夜街啦
回復 贊好 反對

運抵 導致有其他嘢影響人的精氣神。就更加樣衰(氣色)
回復 贊好 反對

我試過成個額頭烏黑一片,連一個唔識睇相既人都咁話我黑哂,個個月黑到爆燈,連續不停見到

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對