新會員登記
搜索
樓主: 杰杰

[其他/冠蘭] 水銀食金符珠靈驗報告

跟旅行團領隊只会帯你去旅遊区的商業佛寺,跟本曼谷有部分的佛寺只賣商業牌或者系纪念牌
回復 贊好 反對

杰杰 發表於 30-8-2017 18:16
小弟當時請這符珠時都没有刻意要找指定師父和指定什麼聖物,只是想找帯左会助好運、助事業的聖物,然後就 ...

出面都好多有人請,但怕係假啊⋯⋯
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 30-8-2017 09:44
咦, 好似好啱我 e d 黑仔王喎

牛兄你咁都叫黑仔王,咁我咪黑洞王,哈哈⋯⋯
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
杰杰 發表於 30-8-2017 17:07
估吾到呢粒符珠都有很多假野,我都要拿去做鑑證先

十幾年前供請的聖物,無乜流嘢(除了幾位超級龍婆外),而呢粒珠當年未有咁出名!
回復 贊好 反對

杰杰 發表於 30-8-2017 18:04
Rambo 兄, 小弟已經 4x 老餅啦 ! 19 年前最初是觉得工作不顺利,運氣又不好才去接觸佛牌聖物,並没有深 ...

甘真系前辈了,失敬失敬~
我第一次接触佛牌系16岁,不过系屋企人系泰国带翻来俾我既,唔系我主动揾既。
回復 贊好 反對

杰杰 發表於 30-8-2017 20:23
跟旅行團領隊只会帯你去旅遊区的商業佛寺,跟本曼谷有部分的佛寺只賣商業牌或者系纪念牌
...

冇错,所以真系识玩真正佛牌,19年前真系好少有
回復 贊好 反對

好神奇
回復 贊好 反對

杰杰 發表於 30-8-2017 18:07
師兄,“有無其他”,是指什麼?例如 ?

C兄;我都係有感而發!不是話你,現世某些人,吹噓佛牌招財能力!利用人性既(貪嗔癡)而達到目的。但現世人受用!這是沒辦法的事實!現今社會錢字當頭。平安健康排後面!自私自利既人顯現眼前實在太多。C兄:人生難求!念經念佛是皇道!可上天受勝妙樂。最後一句,我帶佛牌有二十幾年,係保平安。
回復 贊好 反對

小弟就是非常喜歡神奇的事情
回復 贊好 反對

得意仔 發表於 31-8-2017 01:08
C兄;我都係有感而發!不是話你,現世某些人,吹噓佛牌招財能力!利用人性既(貪嗔癡)而達到目的。但現 ...

師兄有個很好很正面的思想帶佛牌。
多謝師兄分享。
小弟年輕時總是非常緊張工作和非常介意被老虎駡我和老虎点睇我,所以在請佛牌方面都會朝這方面去找,很现實。其實小弟十幾年前的心態和现在心態都変左。
回復 贊好 反對