新會員登記
搜索
樓主: tkmwong

[澤度金] 我的靈光寺2550(大模)+CALL實鐵二期2550(大模)

還有問題想請教主師,一或二期架CALL實鐵有無自己獨特架澤度金經文架還是用其它澤度金經文就可以了 (這問題也包括了我的靈光寺大模,因為我依家有兩個唔同架澤度金牌,係咪念一套經文就夠了)
吟澤度金經文就可以 心誠必靈!
亞特蘭提斯 發表於 23-11-2011 02:24
吟澤度金經文就可以 心誠必靈!

喔,因為我係呢個版授到好多套澤度金經文,一時唔知用邊套好!!!甘我用番我以前請靈光寺細模時人地教我個套經文啦!!!THX~
油得好靚{:6_327:}
{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
{:6_326:},,,靈光寺面 jtk 油得好靚,不過帶2面大模會唔會重呀
benway 發表於 25-11-2011 22:29
,,,靈光寺面 jtk 油得好靚,不過帶2面大模會唔會重呀

都幾有斤兩下架,好彩我條頸夠硬,頂得住!!! 不過戴左兩日,感覺好好!!!我同佢講話想快D努力工作賺錢,希望儲到錢結婚,今天收到意外之財啦!!!政府退稅比我!!!  希望好架繼續黎!!!
tkmwong 發表於 26-11-2011 00:19
都幾有斤兩下架,好彩我條頸夠硬,頂得住!!!  不過戴左兩日,感覺好好!!!我同佢講話想快D努力工作 ...

,,,祝你好運>>>
benway 發表於 26-11-2011 00:24
,,,祝你好運>>>

多謝多謝!!!明天已經想去捐點錢做下善事了!!!積多D福德!!!
{:6_343:},,,持善心而行,已ok{:6_342:}

評分

查看全部評分