新會員登記
搜索
樓主: 彦骐

[佛祖] 好耐无分享过佛牌~罗带左半年既佛牌~~分享下

小小牛 發表於 17-8-2017 09:40
彥騏兄, 近來比較忙, 我又只識用手相上傳相, 所以都無乜時間心機寫故仔了

係, 帶 2509 出現瀉 ...

“有位師兄仲瀉到出埋血添, 塊五萬銀嘅牌中間橫腰裂開 ”呢个真系要认真讲讲啊你~
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 17-8-2017 09:40
彥騏兄, 近來比較忙, 我又只識用手相上傳相, 所以都無乜時間心機寫故仔了

係, 帶 2509 出現瀉 ...

其实我就吾明点涉恶法~~~会涉到甘劲~~而2509俾人觉得涉恶~~仲甘多人请~~而且价格仲越来越高~~因为所以涉恶是个人主观~~涉到几时无人知~~而是涉恶还是黑仔~~呢样野真系无人可以客观讲到~~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 18-8-2017 10:15
早已经出左了。。。。

师兄出的2509是什么模?听讲宜家穿顶模越来越贵了~~我请左甘多佛牌都未出过
回復 贊好 反對

彦骐 發表於 18-8-2017 20:21
师兄出的2509是什么模?听讲宜家穿顶模越来越贵了~~我请左甘多佛牌都未出过 ...

哈哈哈。我系龙婆啤的2509崇迪佛,同你哋开左个玩笑添~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 19-8-2017 11:38
哈哈哈。我系龙婆啤的2509崇迪佛,同你哋开左个玩笑添~

听说龙婆啤的2509也是不错的佛牌
回復 贊好 反對

彦骐 發表於 19-8-2017 12:23
听说龙婆啤的2509也是不错的佛牌

的确唔错
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 18-8-2017 10:15
早已经出左了。。。。

竟然咁樣對塊 2509, 太吾俾面 阿贊多了
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 21-8-2017 12:06
竟然咁樣對塊 2509, 太吾俾面 阿贊多了

他的是龙婆啤的
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 18-8-2017 10:16
“有位師兄仲瀉到出埋血添, 塊五萬銀嘅牌中間橫腰裂開 ”呢个真系要认真讲讲啊你~ ...

認真吾到 la, 我都吾識個位有錢師兄嘅 個時剛剛接觸佛牌, 好仰慕 2509 + 嘛 就問個牌商有關 2509 嘅嘢, 講講下, 個牌商拎一塊好品相嘅白色崇笛, 話 e 塊咪 2509 囉, 吾知什麼什麼巴閉模喎, 個有錢人用五萬大元請番來啲, 嘩, 好貴呀 當我用睇靚女都無咁専注嘅目光去 look 塊牌時 咦, 點解中間有條橫腰斷開嘅裂縫 Oh my god, 個有錢人請咗番來只帶咗一陣, 就突然發覺塊牌中間斷開咗, 都吾知發生咩事 (可能係帶住塊牌同女人搞嘢導致嘅, 不過當事人吾好意思講 ),只能夠十分無奈地攞塊牌俾個牌商,話睇下可吾可以拎番去泰國「維修」番喎    
回復 贊好 反對

彦骐 發表於 18-8-2017 20:17
其实我就吾明点涉恶法~~~会涉到甘劲~~而2509俾人觉得涉恶~~仲甘多人请~~而且价格仲越来越高~~ ...

從來講佛牌的佩帶效果, 都係無客觀可言的, 除非你做正式的學術統計調查, 這樣得出來的數據才可能比較客觀 但佛牌種類千千萬萬,帶的人又四散各國, 邊有人和機構有咁大的資源來做統計呀    所以大家都係當吹下水, 聽下咪算囉, 吾使咁認真嘅 佛牌嘅嘢, 講乜都無用, 自己帶過先至知如何如何的, 人地點講都係只能作參考
回復 贊好 反對