新會員登記
搜索
樓主: frenchdogblues

[坤平] 龍婆沙礦2555,派更也坤平 分享

體力透支得好快, 想瞓覺,即----陰氣重,
如果命格夾唔到要小心.
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 6-8-2017 12:04
謝謝分享,請問師兄兩牌對換帶時,有冇特別唔同感覺?派更也快d包個靚仔殻啦,你塊藍肉金面好靚
...

多謝師兄讚賞, 應該都會維持返防水膠算, 呢期冇乜多餘錢
回復 贊好 反對

EN005 發表於 10-8-2017 23:00
如果命格夾唔到要小心.

多謝師兄提點, 不過到目前為止都唔算太影響到工作, 希望可以繼續順利。
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 5-8-2017 14:44
師兄同我好似哦,2555金花粉我帶左幾年了,都非常唔錯。最近帶派更也,又系覺得好攰, 體力透支得好快,一 ...

其實呢度好多版友都要多謝你咁無私咁推介啲好牌畀我哋
回復 贊好 反對

frenchdogblues 發表於 11-8-2017 14:53

回復 贊好 反對

其實呢度好多版友都要多謝你咁無私咁推介啲好牌畀我哋, 我同我啲朋友一開始都淨係識2546期坤平, 因為最多牌商推介, 另外有好多朋友都係睇完啲靈驗報告配帶事蹟之後先對佛牌產生興趣, 真係希望應驗龍婆沙礦話齋“ 請聖物的時候不知不覺把佛法帶回家”, 如果淨係叫佢哋上嚟睇佛學文章真係睬我都on交
回復 贊好 反對

好牌,同好
回復 贊好 反對

強大人緣啊 師兄
回復 贊好 反對

EN005 發表於 10-8-2017 23:00
如果命格夾唔到要小心.

阴气重,命格又夹唔到的结论师兄系点得出来的?
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 12-8-2017 12:27
阴气重,命格又夹唔到的结论师兄系点得出来的?

我係食環署墳場組工作過,阴气重地方,會將個人運氣有好大影響,
(有人會影響健康,有人幾年無運行,突然幾個月裡WIN 大錢)
係經過好過師父及同事工作經驗得返來。
回復 贊好 反對