新會員登記
搜索
樓主: Kenji

頭像被屏蔽
呢個kenji 柒頭    自己岩岩先向另一帖柒完 佢挑人機就得。人地挑佢機就死狗咁款    唔好話我趷你  你自己做過乜 心照啦  唔好以為開個新戶帳就無人知你乜水啦  心胸咁寛  帶乜都無用啦   鬼鬼崇崇 正一廢柴 用返真身出黎再挑過啦 我再向度祝你美容院關門大吉     
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
係男人 講過既野就找數啦    。。。。消失啦  於人世間呀   。。。垃圾 。。。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
誹謗我搭棚以為唔應就無件事呀  交待呀  比個交待我呀。廢柴  點呀  退又縮呀  攪事你有無料呀  快比交待我啦  你係咪男人定人妖  咪笠水 屈我 打算點先
回復 贊好 反對

你幾條友上世係咪撈亂骨頭? 網上世界 面都未見過 都可以咁大仇口
回復 贊好 反對

Sorry!我對兩位師兄對本人既惡意評論,我以後也不作回應,請大家原諒。
回復 贊好 反對

幾條友 信牌不信佛 不慚愧嗎?
挑呢個機 搞果個帖 屎忽好痕嗎?
不如約晒你地三劍俠出嚟比武啦?
有時間就上網睇下D法師講經啦
人人都"我"岩你唔岩 你搞"我"先 所以"我"先搞反你
"我執"咁重比 即使每人帶件亞贊多崇笛都無用啦
得閒 打個坐 念聲佛啦
帶牌! 笑死人!

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
呢個世界有種人 叫閹人 , 即係太監 , 呢位Kenji就做得到. 話說佢自己那邊廂扮死狗向我認錯 , 叫我原諒佢 , 其實我都無原諒過佢 , 只係話叫佢呢隻死狗唔好再纆擾我 , 佢就千多謝萬多謝我.  點知那邊廂開個新帳號扮新人 , 想捉我錯處,  點知又搵唔到 ,但又想格硬入我罪 , 衰左 ,  一柒再柒三柒

一個男人可以做咁酸 , 咁小氣小家 , 如果佢唔係女人 , 一定係閹人 , 我唔係誹謗你 , 係你自己做晒証據出黎比人睇到咋 , kenji...hahah 笑死人啦

版大 , 你自己有眼睇 , 佢無視你既說話 , 一再對我作出針對行為 , 佢係咪又要比交代我?

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 1-8-2017 12:02
幾條友 信牌不信佛 不慚愧嗎?
挑呢個機 搞果個帖 屎忽好痕嗎?
不如約晒你地三劍俠出嚟比武啦?

我已經一再容讓佢  , 只是有些人 , 口服心不服 , 還要對我開戰
君子有言 事不過三 , 佢已經唔止3次 .....我只是還口已是仁義

佢最罪係 , 我推廣靠興叔聖物 , 佢當我係牌商散牌 , 佢明知佢咁做會扣減自己福報?
但佢都要堅持 , 咁抵佢往後日子仆直過活

“天做孽尤可恕,自做孽不可活”
回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

Kenji 發表於 1-8-2017 00:41
如果你有本事搵到係2527帶G卡嘅龍婆碧納媚南紅幸運星,我出10000銖同你收,你有幾多,我要幾多。

咁似我講嘢風格的要收版權費的

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對