新會員登記
搜索
樓主: AYUURAYU

想求阿贊噴經文手鐲,各位覺得好嗎?

AYUURAYU 發表於 29-7-2017 08:41
唔知先問,原來唔問得關於阿贊既野。。

尤如同中共一樣

2017 版規:
2.  以下僧侶嚴禁出帖: 古巴傑士納、古巴炳、龍婆靚、龍婆INN、龍婆塔、阿贊O、龍婆蓋、龍婆送猜
3.  所有白衣亞贊制作聖物嚴禁出帖,除了以下九位例外:亞贊方、亞贊仲、亞贊坤噴、亞贊練、亞贊波、亞贊來、亞贊夢、亞贊白礦、亞贊奴、亞贊變。

明白了沒有?
回復 贊好 反對

阿贊力礦也是陰法師傅。
回復 贊好 反對

其實點解唔俾出帖? 我諗唔會個個都咁清楚原來阿贊出既牌都咁陰,唔出帖問盲中中請左可能媧害更甚。。
回復 贊好 反對

唔識當然係要問,這個本人同意。
這裡每位版友皆可自由發言,但並不能保證每位版友冷靜,發表意見時能保持客觀中立。

如果過咗火位,相信版主會出來糾正。
回復 贊好 反對

AYUURAYU 發表於 29-7-2017 08:58
其實點解唔俾出帖? 我諗唔會個個都咁清楚原來阿贊出既牌都咁陰,唔出帖問盲中中請左可能媧害更甚。。
...

高僧一般學法到達某個級別,才開始督造佛牌,但年齡皆已年過花甲。
亞贊即係法師,使用法術以達到某個目的,並沒有受戒。有些法師為追求不同法術種類,法力強大,即時效果等目的,不惜走捷徑使用陰法。正如為求賺錢,不擇手段。
回復 贊好 反對