新會員登記
搜索
樓主: terryw816

我嘅小收藏, 龍婆靠興聖物

我唔攪笑,點夠師兄你搞笑。

係度玩對號入座,乜我Facebook張貼圖有指名導姓說是你嗎?

唔左師兄你做正事,加油啊!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Kenji 發表於 28-7-2017 20:34
我唔攪笑,點夠師兄你搞笑。

係度玩對號入座,乜我Facebook張貼圖有指名導姓說是你嗎?

哈哈哈     呢種邏輯   你可能非地球物種
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 28-7-2017 20:30
師兄,個精神分裂又搞你呀,佢最鍾意挑起罵戰,嬉皮笑臉,無他嘅,可能係對面邪惡台啲腳仔,攪串呢度,唔 ...

你咁嘅料點同人搭棚啊!咪係度講埋D野笑死街坊啦!

出問題牌嘅阿叔。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Kenji 發表於 28-7-2017 20:51

出問題牌嘅阿叔。

你又誤會我啦,希望你唔會對號入座啦,我係話邪惡台有個腳仔,唔知係先天低能,定後天弱智?
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Kenji 發表於 28-7-2017 20:51

出問題牌嘅阿叔。

其實你對事定對人。講件事你誹謗人。講對人 你做乜鬧人。 你向度攪事。個個見到。你係邊個派黎既
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
CeoChan@FB 發表於 28-7-2017 21:20
其實你對事定對人。講件事你誹謗人。講對人 你做乜鬧人。 你向度攪事。個個見到。你係邊個派黎既 ...

我懷疑係美容院派嚟,你諗下之前得罪邊個?我就得罪咗美容院啦
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
EdmundChan@FB 發表於 28-7-2017 21:29
我懷疑係美容院派嚟,你諗下之前得罪邊個?我就得罪咗美容院啦

唔係好明 不過我好少得罪人。因為人不犯我。我不犯人
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
希望唔好查到有人用分身 扮第2個人 然後做些低能行為   雖然kenji  既註冊日期係6月28 一個月時間變中級會員 望落好似好資深。但其實只係1個月時間 。。。佢又會好關心我賣既牌 關心到3月前 然後我賣左比人。佢話我同人搭棚咁天才 。。咁我3月賣左既牌 人地日後分享 就唔可以同我之前分享加買賣帖個尊一樣 真係惡過九哥    但其實呢條柒頭居心何在 有眼既人都見到啦     無風起浪?   呢個世界只有些得鳩閒無生意做既人先會
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
據聞呢個kenji 又係開美容院 。。。。聽聞生意係肉酸到痺個隻 我估都係 唔係邊咁得閒搵我舊帖 又去做資料搜集 又做對比 不過無腦既係。無位入都要格硬入 咁就真係笑死街坊 肉撚酸      呢條柒頭既邏輯思想同正常人差好遠 可能弱智   不過點都好啦  。。。。佢咁廢唔好向度獻世啦   死垃圾狗屎  想攪人 。。。睇下自己咩料先啦  你間野就執笠啦  傻仔 盲既都知你係邊個啦 除非你切柒 我地就認唔到者 。切啦  撚樣
回復 贊好 反對