新會員登記
搜索
樓主: terryw816

我嘅小收藏, 龍婆靠興聖物

頭像被屏蔽
緊係唔可以啦   你無証據既指控 叫做誹謗 對我會造成影向。唔係你覺得就可以亂講    人地有權分享佢既聖物  。你有權懷疑。但你無合理証據亂講野。你咪樣就叫無的放矢  你已經唔止一次咁樣做   。 。。好多聖物向牌友之間都會轉來轉去架啦  你請既聖物都唔會全部第1手啦   唔通你出帖分享。我見過有人出過帖。又話你2個打龍通咩。講個個都弱智啦    。唔係話你。因為我無証據
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Kenji 發表於 28-7-2017 18:44
師兄你講緊乜啊,我唔明喎?

我可唔可以話你同樓主兩個人開帖打龍通啊。

原來你思想咁攪笑 , 即係話以後有人開分享帖既聖物唔可以有人向買賣區度出帖 , 要問準你? 咁就大件事啦 , 我唔知邊年邊月邊日收左塊牌番黎 要查清楚有無人出過分享帖先可以賣? 咁就唔知版規有無咁寫喎 , 又要去查下喎 , 同埋牌友之間又唔可以交換帶下或者買賣?  要經你批?

E家黎呢個討論區分享野要唔要經你批準先可以出帖先?

我好多時分享左 , 我過左一排我都會出賣帖喎, 咁你比唔比先?
請一樣聖物 唔可以分享佢既作用咩?? 我打招財招財 有邊樣唔岩? 請指教下啦~~~天才!!
回復 贊好 反對

我而家7月尾喺Unite出分享貼,去推人地3月8日喺Fackbook嘅買賣post?請問Kenji師兄有冇證據? 咁Kenji師兄自己出嘅財龜分享貼會牽涉好多人喎
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
terryw816 發表於 28-7-2017 19:44
我而家7月尾喺Unite出分享貼,去推人地3月8日喺Fackbook嘅買賣post?請問Kenji師兄有冇證據? 咁Kenji師兄 ...

原來佢幫緊幾萬人搭棚 , 大功德 , 好盈利喎~~ ~~高手 , 真係要寫服字~~~服佢咁傻既野都講得出!!
回復 贊好 反對

CeoChan@FB 發表於 28-7-2017 19:03
緊係唔可以啦   你無証據既指控 叫做誹謗 對我會造成影向。唔係你覺得就可以亂講    人地有權分享佢既聖物  ...

原來無証據既指控,叫做誹謗,同個D賣家供請佛牌會晤會好冇保障架,你都知啦,D牌冇卡,別人說個D係假牌又得,話個D係真牌又得,話係商業炒作牌亦得,幫襯個D成日話人誹謗人既賣家,個買家咪好白痴,好容易俾個賣家話佢誹謗,你都唔係第一次話人誹謗你啦!

師兄我唔係話你係個D賣家,因為我冇証據。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

terryw816 發表於 28-7-2017 19:44
我而家7月尾喺Unite出分享貼,去推人地3月8日喺Fackbook嘅買賣post?請問Kenji師兄有冇證據? 咁Kenji師兄 ...

師兄你咁講,你出嘅賣買帖都牽涉唔少人啊!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Kenji 發表於 28-7-2017 20:13

你既邏輯黎喎..你咁攪笑既?

原來你呢種水平 , 都無謂同你口舌 , 我不會再回覆你了 , 我有正事做, 唔似你咁得閒~
回復 贊好 反對

CeoChan@FB 發表於 28-7-2017 19:54
原來佢幫緊幾萬人搭棚 , 大功德 , 好盈利喎~~ ~~高手 , 真係要寫服字~~~服佢咁傻既野都講得出!! ...

我幫到幾萬人又真係幾好!真係功德一件。

不過盈利我就冇啦,你兩位係度賣牌盈利唔少啦!真係好佩服你二人,塊面皮厚度呢,乜都講得出,勁啊!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
CeoChan@FB 發表於 28-7-2017 19:21
原來你思想咁攪笑 , 即係話以後有人開分享帖既聖物唔可以有人向買賣區度出帖 , 要問準你? 咁就大件事啦 , ...

師兄,個精神分裂又搞你呀,佢最鍾意挑起罵戰,嬉皮笑臉,無他嘅,可能係對面邪惡台啲腳仔,攪串呢度,唔知佢又會唔會話我同你搭棚呢,睇住啦好快佢又會對號入座,哈哈⋯⋯
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 28-7-2017 20:13

冇錯,呢個理論會牽涉到好多人,而且好多都會係無辜嘅人,所以除非你好了解來龍去脈,否則亂咁去發表負面嘅評論唔單只影響到人地嘅聲譽,而且更有可能因為咁而抹殺左大家去認識一位好師父嘅機會

牌嘅品相相似,甚至一樣都可以有好多原因,如果因為打龍通係其中一個可能性就妄下判斷去評擊,好難令被冤枉得服

我呢個分享貼所有分享嘅牌都係我個人擁有,而暫時冇打算出讓

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對