新會員登記
搜索
樓主: terryw816

我嘅小收藏, 龍婆靠興聖物

Kenji 發表於 28-7-2017 13:25
哇,好有緣份啊!

Facebook 個塊天眼同師兄你呢塊係一樣架。大家睇吓。

呢尊的確好牌
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 28-7-2017 12:50
Facebook 我見過呢個師傅塊天眼,賣家介紹招財,招財,強力招財。

搭棚嗎師兄
回復 贊好 反對

師兄,大家都明白,唔駛咁強調呢尊係好牌,咁樣就變到好hard sell,等陣搞到其他師兄以為呢個師傅嘅牌,係商業牌就唔好啦!你說對不對?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
原來我手上既牌係唔可以放比人既 原來我唔可另外再請既。原來好多人都好留意我  。。不過點都好啦。。。我係鍾意靠興叔既聖物  我請係唔止請一塊        咁如果有日我多出想結緣比人。要唔要經呢位師兄批準呢?
回復 贊好 反對

係啊,我要幫師兄推介,推介,強力推介呢個好師傅,等unite多D師兄認識佢,咁呢個師傅D聖物先多人會去供請。

矢野師兄你供請左未,未就快D請啦。
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 28-7-2017 16:23
師兄,大家都明白,唔駛咁強調呢尊係好牌,咁樣就變到好hard sell,等陣搞到其他師兄以為呢個師傅嘅牌,係 ...

其實我都係好隨意地回應一下啫,唔通話睇唔到有咩問題咩,我唔相信自己係hard sell呢尊牌,因為冇諗過賣
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
是但啦 , 你覺得乜都好啦 , 你咪唔好請, 用槍指住你咩
派更也都好多時轉左手 , 又有人分享架啦 , 唔通又要得你批準咩 , 講真, 你邊位呀?

我出分享帖加買賣帖係講招財招財招財  , 有咩問題  踩親你咩?

我出佛牌唔可以講功效? 咁你叫人禁我言啦~~巴閉
回復 贊好 反對

CeoChan@FB 發表於 28-7-2017 16:51
是但啦 , 你覺得乜都好啦 , 你咪唔好請, 用槍指住你咩
派更也都好多時轉左手 , 又有人分享架啦 , 唔通又要 ...

原來Facebook個賣家係CeoChan@FB師兄你啊!

失敬!失敬!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
唔駛扮野啦  。偽人。。你有咩目的 。。你自己知啦 。。最討厭你呢種無風起浪之人  全世界都賣假 你滿意啦  挑完個邊既師兄又黎挑呢邊 你既目的 心照啦
回復 贊好 反對

CeoChan@FB 發表於 28-7-2017 18:33
唔駛扮野啦  。偽人。。你有咩目的 。。你自己知啦 。。最討厭你呢種無風起浪之人  全世界都賣假 你滿意啦  ...

師兄你講緊乜啊,我唔明喎?

我可唔可以話你同樓主兩個人開帖打龍通啊。

一個係度開分享貼,另一個係供請區開買賣帖,等你D牌容易出D,可唔可以啊?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對