新會員登記
搜索
樓主: EdmundChan@FB

誠收 2548 龍婆判 三色百日坤平

EdmundChan@FB 發表於 10-7-2017 22:47
我應承某人係收一塊真牌,而唔係連自己塊牌是否流嘢,真定假都無信心的賣家! ...

真定假你自己批判!
但唔係比完圖你睇你就一句話睇完我回POST就一句話唔要!
仲要問你唔覆我!
要追問落去先講原因!
你一早懷疑就應該出聲啦!
而唔係答應左人,人地搵你先出聲啦!
講到大條道理咁!
我又無逼你要!
事實係你唔要又唔出聲!又屈我塊牌假!
你唔想要咪出聲囉!我又唔會逼你要!
回復 贊好 反對

依加卡都有假啦!你呢D人連牌都唔識睇淨係識信卡!
你慢慢睇清楚啦!
祝你早日請到塊真野啦!
廢事係到嘈!
我要交代既野交代完!
回復 贊好 反對

睇下邊個小朋友D啦!我就覺得你似小朋友多D啦!
連塊牌唔想要都唔夠膽講呀?
要人問你先識講?
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
本來約你第二日交收,你又話呢樣果樣,要等下星期,我發現你有問題都唔出聲啦,我幾時無覆過你?你以為個個都好似你咁得閑,一call即覆?你19:39分what's app我,我做緊嘢無即時覆,然後我21:13分先有時間再通知你唔要住,因為我覺得你賣假牌呀,係賣假牌呀,聽清楚未?唔通有懷疑都要同你交收?醒吓啦,打長篇大論,就因為賣唔出一塊幾百蚊的牌?
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
你放塊百日上來拍賣啦,等其他師兄睇吓點分真假,乜都無叫人點信你,唔係以為撞到我當我水魚嘛⋯⋯我有懷疑就算出來交收時都係唔會要,唔通你迫我要呀,諗清楚你自己思想是否有問題先出嚟柒啦⋯⋯
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 10-7-2017 23:43
本來約你第二日交收,你又話呢樣果樣,要等下星期,我發現你有問題都唔出聲啦,我幾時無覆過你?你以為個個 ...

大佬得你一個要做野?我唔洗做?一定要就你一個交收?
最慘你幾百蚊牌都要議價呢!
仲有你唔要話我塊牌係假,你唔要咪講囉
幾百蚊牌比你話到咁假我咪自用返囉。
仲有我7點幾sd完信息比你約你交收,你幾分鐘後己已經睇左,你回唔要兩隻字好難?分明想逃避啦!你要點講隨便你公
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 10-7-2017 23:43
本來約你第二日交收,你又話呢樣果樣,要等下星期,我發現你有問題都唔出聲啦,我幾時無覆過你?你以為個個 ...

得你要做野我唔洗做?我已經盡快同你交收仲想點!
等幾日都等唔到就咪鬼等啦!
仲有呀雖然塊牌幾百蚊但你都仲要議價呢!
我7點幾whatsapp左比你你幾分鐘黎睇左但唔回!打唔要兩隻字好難?
但你話我塊牌假!正因為係無卡!而你又睇左我回亞大個post!點解你唔對照下一口就話我塊牌係假!
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 10-7-2017 23:49
你放塊百日上來拍賣啦,等其他師兄睇吓點分真假,乜都無叫人點信你,唔係以為撞到我當我水魚嘛⋯⋯我有懷疑 ...

痴線!你懷疑我塊牌我就要放上黎拍?
塊牌無卡你就當係假
都算啦!但一早同你講明話無卡
你照答應今個星期交收無問題
依加似邊個出黎柒呀!
回復 贊好 反對

問題係你覺得無卡唔完全就咪輕鬆答應人話無問題啦!
仲要完全不付負任!追問下先講!
睇到你幾時睇過信息架老友
你打幾隻字相信唔會阻你幾多時間
你中意點講就點講!
強詞奪理有種拎whatsapp紀錄對質睇下我有無屈你呀
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
ENDYY 發表於 11-7-2017 10:51
問題係你覺得無卡唔完全就咪輕鬆答應人話無問題啦!
仲要完全不付負任!追問下先講!
睇到你幾時睇過信息架 ...

你咁鍾意對質咁我轉頭食咗你塊2543好無?唔好唔出嚟交收呀,最憎你啲小人,你話塊牌唔係假?咁放上分享區等大家討論一下,咪知囉⋯⋯唔洗攪人哋論壇,有咩就call我出嚟直接傾,你等幾百開飯呀?
回復 贊好 反對