新會員登記
搜索
查看: 4029|回復: 11

[坤平] 香港罕見的龍婆魁(已圓寂)坤平佛相 end@21/11/2011~11:59pm

(end@21/11/2011~11:59pm)
【名稱】坤平佛---雙銀符管版
【材料】廟土,經粉,香灰,藥草,2根銀符管等。
【尺寸】3.5*1.9厘米
【佛寺】WAT SAPTAKHIAN,PHETCHAUN
【高僧】招財大師龍婆魁/LP KUI(泰國19大聖僧之一)
【年期】佛曆2553年(公曆2010年)

【外殼】不鏽鋼外殼(后方有點鬆, 買家自己可以換殼)
數       量:1
所在地    :香港

交收地點:港島區 / 九龍區 / 海外
付款方式:現金
郵寄費用:買家自付
start  : $480
bid    : $20

eat    : $800
QQ截20111118120414.jpg QQ截20111118120359.jpg

樓主熱帖
淘寶大把啦。

呢度大部分佛牌淘寶都大把WO, 唔知真假呢, 大把師兄係淘寶買, 但被呃都唔少, 呢度有師兄們睇住, 安全好多
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
真正五金崇迪

QQ截20111118142114.jpg QQ截20111118142101.jpg QQ截20111118142025.jpg
arbcty 發表於 18-11-2011 13:55
淘寶大把啦。

我只知有一家,但那家的假牌, .......太明顯了...
如果有其他, 歡迎通知介紹

arbcty 發表於 18-11-2011 13:55
淘寶大把啦。

師兄,你是否覺得此牌有問題,如有問題歡迎拿証據提出,但如不是牌有問題,請不要說一些影響其他版友成交之言論,我們會盡力保護使用此平台的版友,不論買家或賣家

評分

查看全部評分

新人 發表於 18-11-2011 14:05
仲有, 我只知有一家有我這款, 但個間野假牌唔少,
睇睇間野的]崇迪
大馬版唔係, 泰國版唔岩,  唔通間野獨 ...

CHING, 第一張個水印{:6_296:}

其實唔明點解咁多人去淘乜度買野{:6_319:}
{:6_327:}{:6_327:}
我只係講此牌唔罕見,不論大陸或星馬都有人放售,無針對賣牌師兄的牌是真是假,亦無意做謠阻撓其他版友請供,有咩誤會希望各位大大唔好介意,謹此致歉~!{:6_303:}

評分

查看全部評分