新會員登記
搜索

[魂魄庸] 唔知會唔會DEL POST 阿贊來既魂魄勇

火... [複製鏈接]
rambo23 發表於 11-7-2017 12:43
。。。。。。。。。。。。。我D派古曼坤平全部冇做入門,點搞。。。。。。。。。。。。 ...

嗱, 我當你玩緊 mind control 先會咁講o架咋
回復 贊好 反對

See see.  
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 12-7-2017 10:27
嗱, 我當你玩緊 mind control 先會咁講o架咋

點玩啊,唔識玩啊,修法啊?
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 11-7-2017 12:41
我明你意思,旅遊啊嘛~
呢個問題,可能之前我理解上有漏洞,而家要注意了。
因為以前教我玩派古曼坤平的 ...

供乜鬼奉吖, 如果要供奉, 制作的師父會作出吩咐 + 嘛, 個位殺手古曼師兄玩牌玩到上哂腦, 而且他好多嘢可能都係抄襲人地

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

rambo23 發表於 11-7-2017 12:41
我明你意思,旅遊啊嘛~
呢個問題,可能之前我理解上有漏洞,而家要注意了。
因為以前教我玩派古曼坤平的 ...

同埋向 阿贊 Jun 求證埋咩 Nid 小姐的生命情況, 亦不是要知道要不要供奉的問題, 其中一點, 是確定一下我的推論 : 大隻坤平會偉大過派更也
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 12-7-2017 10:17
有人講過帶 LP Tim 的碰派坤平會見到小朋友  但是否心理作用, 疑神疑鬼呢, 要再探究下, 而且最 ...

我覺得冇甘神化囖~~
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 12-7-2017 10:19
大哥, 你又吾係道兄, 剩係食下齋戒下酒, 邊有咁好法緣會見到徐祝老人呀
...

甘我就安心D
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 12-7-2017 10:26
Rambo兄, 第三個問題來喇, 你請教 阿贊 Jun : 師父, 我帶派更也時, 需不需要供奉塊牌或者咩 Nid 小姐o架 ...

好似已經有三個問題了,你可否wechat我呢,小牛兄~
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 12-7-2017 13:52
供乜鬼奉吖, 如果要供奉, 制作的師父會作出吩咐 + 嘛, 個位殺手古曼師兄玩牌玩到上哂腦, 而且他好多嘢可 ...

佢系有D燒壞腦。
但佢COPY來D資料,正因為唔系佢寫的,有D有一定道理,唔系完全9UP。
好多我系台灣一個玩龍普添的資深玩家blog見過。
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 12-7-2017 13:59
同埋向 阿贊 Jun 求證埋咩 Nid 小姐的生命情況, 亦不是要知道要不要供奉的問題, 其中一點, 是確定一下我 ...

從字面上理解,完全唔明你意思,
1、乜叫nid小姐生命情況?你系指佢系乜界嗎?
2、唔需要供奉,與你推斷出大隻坤平會偉大過派更也有乜關聯?

用偉大來互相對比佛牌功效我覺得唔系好恰當咯~~

舉例講翻LP TIM LPSAKON兩師徒,就算話師傅的聖物一定偉大過徒弟我覺得都未必恰當啊~
師傅功力深,已做功德巨大。但普遍可能目前來講,弟子SAKON師傅聖物佩戴既人更多,從而幫緊的人更多~

唔系個個有成球嘢泰銖請塊牌帶噶~~~
甘到底幫得人多屬於偉大?定單獨自身對佛教貢獻更大更偉大呢?
系咪反討翻來大乘佛教叫上座部佛教小乘佛教的問題呢?

大家只系行既路唔一樣,目的地都系相同的。以自己既觀點為尊論去認為其他皆為下乘,本身都系一個狹義既思維方式咯。

所以,我buy LP SAKON,我偏愛坤平,但我相信一定有功效好過LP SAKON的聖物。呢個先客觀。
而唔系殺手小學雞甘唯我獨尊,唔系我唔尊敬LP TIM,系小學雞過左了。。。所以大家覺得佢燒壞腦癡膠花。。。
回復 贊好 反對