新會員登記
搜索

[魂魄庸] 唔知會唔會DEL POST 阿贊來既魂魄勇

火... [複製鏈接]
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 11-7-2017 11:34
所以我請你問 阿贊 Jun 的第一條間題就是「咩 Nid 小姐現在是否在鬼道呢 」, 我其實相信答案係  ...

呵呵,沙礦都有少少殺手古曼粉.....WOW
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
rambo23 發表於 10-7-2017 14:14
應該唔系同一類噶,幾時聽過龍普添既派古曼有小童走出來噶??

沒有小童走出,因為LP TIM 巳超渡古曼BB去另外空間,但同樣要供糖,會好一點....
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
聽聞可以擋險招財 真唔真
回復 贊好 反對

schiu88 發表於 11-7-2017 11:53
沒有小童走出,因為LP TIM 巳超渡古曼BB去另外空間,但同樣要供糖,會好一點.... ...

我系回應翻小牛的NID小姐問題、
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 11-7-2017 11:34
所以我請你問 阿贊 Jun 的第一條間題就是「咩 Nid 小姐現在是否在鬼道呢 」, 我其實相信答案係  ...

我明你意思,旅遊啊嘛~
呢個問題,可能之前我理解上有漏洞,而家要注意了。
因為以前教我玩派古曼坤平的師兄,的確講唔需要供奉的、同其他正牌一樣即可。

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

schiu88 發表於 11-7-2017 11:42
師兄文章參考一下:

早期台灣牌商.為了聖物好推.同時偷懶.

。。。。。。。。。。。。。我D派古曼坤平全部冇做入門,點搞。。。。。。。。。。。。
回復 贊好 反對

留名
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 11-7-2017 12:28
我系回應翻小牛的NID小姐問題、

有人講過帶 LP Tim 的碰派坤平會見到小朋友 但是否心理作用, 疑神疑鬼呢, 要再探究下, 而且最重要的是, 如果無個件聖物在手, 一切都只是 talking 而已
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 5-7-2017 14:52
徐祝老人唔會走出來嚇我吖??????

大哥, 你又吾係道兄, 剩係食下齋戒下酒, 邊有咁好法緣會見到徐祝老人呀
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 11-7-2017 12:41
我明你意思,旅遊啊嘛~
呢個問題,可能之前我理解上有漏洞,而家要注意了。
因為以前教我玩派古曼坤平的 ...

Rambo兄, 第三個問題來喇, 你請教 阿贊 Jun : 師父, 我帶派更也時, 需不需要供奉塊牌或者咩 Nid 小姐o架呢 其實, 問案吾使問都知的了, 不過 la 喎, 當面求證制作的師父, 心中會更篤定唷
回復 贊好 反對