新會員登記
搜索

[魂魄庸] 唔知會唔會DEL POST 阿贊來既魂魄勇

火... [複製鏈接]
rambo23 發表於 18-7-2017 12:13
佛牌功效因人而異

亦都有可能田七只揀個d 比較靈異的個案來寫嘅, 太過平實的就無乜趣味性了
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 18-7-2017 12:22
而家初定系11月會去烏紋。

OK, question list 準備中
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 18-7-2017 12:24
如果你上述所有事情100%吻合,我當然支持你既觀點啦。
系好牌我一D都唔懷疑,但唔系個個可以請到,散播既 ...

Rambo兄, 僧人的聖物對佛法的傳播不是主因啊 當年我都以為超濃縮坤平有加骨粉吧, 那些年, 受到派更也的影響, 好似無骨粉無加派更也的材料/因素就不是坤平來的 但上星期六再睇番當年牌商的筆記記錄,郤竟然既無碰派粉,亦無任何同派更也扯上關係的原素,即時對那位制作超濃縮坤平的龍婆主持加多了幾分敬意,他好有原則,好有風範唷    
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 19-7-2017 09:58
亦都有可能田七只揀個d 比較靈異的個案來寫嘅, 太過平實的就無乜趣味性了  
...

甘梗系噶啦,唔通寫你寫我咩~
甘樣寫得到十章都叻了。
佢寫既國內過氣搖滾歌手應該真人真事,叫臧天朔。

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

小小牛 發表於 19-7-2017 10:14
Rambo兄, 僧人的聖物對佛法的傳播不是主因啊  當年我都以為超濃縮坤平有加骨粉吧, 那些年, 受到派更也 ...

走不一樣的路,好事來噶~都冇話坤平一定要派粉先系坤平噶~

若要人是我除非兩個我~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 19-7-2017 11:47
甘梗系噶啦,唔通寫你寫我咩~
甘樣寫得到十章都叻了。
佢寫既國內過氣搖滾歌手應該真人真事,叫 ...

嗱, 真係要你地國內人先挖番到d 對應嘅人事物出來o架呢 咁個嗰纏死人線嘅國內女明星係邊個呀
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 19-7-2017 11:49
走不一樣的路,好事來噶~都冇話坤平一定要派粉先系坤平噶~

若要人是我除非兩個我~ ...

今日 Ceo兄賣出個塊, 又係要沾下咩 Nid小姐嘅光先得, 好快就賣出了
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 20-7-2017 09:40
嗱, 真係要你地國內人先挖番到d 對應嘅人事物出來o架呢 咁個嗰纏死人線嘅國內女明星係邊個呀 {:4_4 ...

唔系好記得劇情,好多女明星哦佢好似講左。。。。
但唔系全部可以對應得到佢到底寫邊個,因為個搖滾歌手單嘢太揚啦,90年代當紅,0X年有反彈小紅一下,跟住北京三里屯飲酒鬧事打傷人,坐牢。
明星因為傷人坐監,真係好少見。所以記得~
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 20-7-2017 09:43
今日 Ceo兄賣出個塊, 又係要沾下咩 Nid小姐嘅光先得, 好快就賣出了
...

目前咩Nid的影響力都系唔細。。。。
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 20-7-2017 11:26
唔系好記得劇情,好多女明星哦佢好似講左。。。。
但唔系全部可以對應得到佢到底寫邊個,因為個搖滾歌手 ...

呢, 田七偷入個女明星間房, 仲嚇到用哂方剛d 五毒油個單嘢呢
回復 贊好 反對