新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[坤平] 趁熱我都系時候分享了,我的坤平派更也Part1

火... [複製鏈接]
小小牛 發表於 4-7-2017 13:51
話時話, 昨天 wechat 傾咗一輪有關 龍普添的坤平, 其實假如我戶口真係有一千萬, 都吾使講咁多, 就攞幾十 ...

呢D都系睇個人啦。
好似我話個反骨仔甘,樓車都冇,一樣帶撲叻,當然真假唔知啊,佢甘7鐘意千人,帶塊老翻招搖撞騙都唔定。
但一樣大把4K幾人工既妹妹用2-3皮的名片手袋、
只可以話價值觀,每個人有每個人既尺度、
而家財力唔夠,隔硬請翻來,話唔埋會成自己一個魔障,擔驚受怕會賴嘢,疑神疑鬼提心吊膽、
不如安安心心帶而家帶的順既牌
我一直都系甘話,帶牌心理好重要。順順利利平平安安就足矣~
回復 贊好 反對

LOOK look look~~~~~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 4-7-2017 14:08
呢D都系睇個人啦。
好似我話個反骨仔甘,樓車都冇,一樣帶撲叻,當然真假唔知啊,佢甘7鐘意千人,帶塊老 ...

e + 死充都吾揾仆叻住, 係都請咗 bighead 先, 嘻嘻, 當我可以 mind control 時, 嘩哈哈, 大地在我腳下呀 同埋使乜請仆叻吖, 請塊七龍 + 粒符珠, same same 啫
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 5-7-2017 14:00
e + 死充都吾揾仆叻住, 係都請咗 bighead 先, 嘻嘻, 當我可以 mind control 時, 嘩哈哈, 大地在我腳下呀  ...

我一直好奇七龍 + 粒符珠 same same撲叻呢個推算公式點得出來的,個位兄弟又唔講清楚.....
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 5-7-2017 14:33
我一直好奇七龍 + 粒符珠 same same撲叻呢個推算公式點得出來的,個位兄弟又唔講清楚.....  ...

佢話 LP Tim 嘅弟子講 + 嘛, 不過吾知個位弟子名喎 如果扑叻符珠是和扑叻一同經 LP Tim 加持的, 那這個可能吾係完全無, 因為某些聖物係會有擴大另一件聖物能量的作用的, 之不過, 就算個塊七龍佛牌真係得, 那能擴大到多少呢, 能和一塊完整的扑叻一樣嗎
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 7-7-2017 18:46
佢話 LP Tim 嘅弟子講 + 嘛, 不過吾知個位弟子名喎  如果扑叻符珠是和扑叻一同經 LP Tim 加持的 ...

弟子可能冇講假話,但都系佢自己既判斷,佢自己既判斷來自於自帶感受,又翻反轉頭咯,效果因人而異
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 8-7-2017 16:23
弟子可能冇講假話,但都系佢自己既判斷,佢自己既判斷來自於自帶感受,又翻反轉頭咯,效果因人而異 ...

位師兄開咗個位弟子嘅法號了, 請 Rambo兄去求證了 另外仲一個方法嘅, 你請哂七龍佛牌, 扑叻符珠和扑叻大模坤平, 跟住去揾你個位道兄試下個組合咪知得清楚d 囉
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 10-7-2017 11:57
位師兄開咗個位弟子嘅法號了, 請 Rambo兄去求證了  另外仲一個方法嘅, 你請哂七龍佛牌, 扑叻符 ...

我而家好少搵佢,萬一佢話冇力,我咪嘔血?算啦,既收之則安之,好好帶吧~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 10-7-2017 14:13
我而家好少搵佢,萬一佢話冇力,我咪嘔血?算啦,既收之則安之,好好帶吧~ ...

Rambo兄, 你帶咁耐牌都知有 e 種現象 la, 無力的牌, 遇到有緣夾到的人, 都可以擦出火花的啊
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 11-7-2017 11:00
Rambo兄, 你帶咁耐牌都知有 e 種現象 la, 無力的牌, 遇到有緣夾到的人, 都可以擦出火花的啊  
...

我秉承好耐的宗旨,只重金收三個師傅的牌,龍婆啤,龍婆砂礦,龍婆了,因為了解。
只研究三個師傅的牌,龍婆啤,龍婆砂礦,龍婆了,因為師傅千千萬萬,佛牌款式萬萬千千,你有幾多時間去研究?
幾百蚊收D有名氣既牌來收藏就冇所謂了,有信得過上家即可,例如雙刀坤平,屈當二之類,我唔會深究,可能帶都未必有緣分帶。
近期我重金博的系派更也坤平,好耐未甘重皮試一塊冇帶過既師傅聖物,結果、、。。。。你知噶啦~
回復 贊好 反對