新會員登記
搜索
查看: 2058|回復: 11

[符管] 122 龍婆靠興之招財符管

頭像被屏蔽

分享一枝龍婆靠興既招財符管  , 此符管其實都幾長下 , 不過既然招財野長一長都要試下

據了解其實好多師傅既招財聖物都係需要行善積德 , 效果就會漸漸浮現 , 愈做愈上力 (例如派xx ,龍婆奀 :0)

另一種係已經落入招財法 , 當你感受到變化就會更相信 ( 例子: 龍婆冠會為黑社會入金針 , 當佢感受到祝福就會願意去改變)
* 個人例子 , 我一個曾經行差踏錯既朋友 , 後來帶左龍婆冠既自身牌中過10多萬六合彩 , 現在非常相信佛法 , 改過 , 並且有好工作和美滿家庭

就目前我配帶及朋友既口碑 , 靠興師傅聖物係後者 (當然我無法証實 , 但自感財運方面係多左意外收入)

因為喜歡 , 所以分享

(以上全為個人分享 , 不喜勿插)

多謝支持 , 呵呵~~~~

評分

查看全部評分

回復

又真係幾長下啊

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

勁長

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
JACKYHK 發表於 20-6-2017 22:49
又真係幾長下啊

但好輕身 , 一般放向斜袋居多
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽

之前收過枝龍婆戰龍二合一符管 , 長加重重地 , 好彩可以退返~
回復 贊好 反對

Ceo兄發了什麼財先
回復 贊好 反對

CeoChan@FB 發表於 21-6-2017 00:31
之前收過枝龍婆戰龍二合一符管 , 長加重重地 , 好彩可以退返~

退番 邊個咁好人, 吾係牌舖呀嘛
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
做到你預期效果就得 ,
以前d人掛身/ 掛腰 , 包殼時要想清楚 ,
支嘢咁長要配( 頭尾雙扣 )防水殼 .
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 21-6-2017 09:56
Ceo兄發了什麼財先

都係突然三幾千意外之財啦 正財一類
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
axe 發表於 21-6-2017 12:11
做到你預期效果就得 ,
以前d人掛身/ 掛腰 , 包殼時要想清楚 ,
支嘢咁長要配( 頭尾雙扣 )防水殼 . ...

其實仲可以放財位 或。夾萬 不過我想知效果先跟身   係銷售好左既   不過當然唔係即日爆晒棚 係會慢慢浮番些舊客出黎  新面孔都會有        當然有客就要珍惜同把握機會 咁先可以長流  話即時每日多幾倍講個個都傻啦
回復 贊好 反對