新會員登記
搜索
查看: 3440|回復: 12

[討論] 求願方程式 xddd

各師兄師姐

假設你地有兩個願望 a.升職加人工  b.有拖拍
而你地又有幾種聖物  就當係 澤渡金  帕罌  四面神咁

你地求願時  會點求
1. 1對1, 兩個願望同時求  (澤渡金求a  帕罌求b)
2. 1對1, 兩個願望分開求 (澤渡金求a  帕罌求b, 不過成左a願先再叫帕罌求b)
3. 2/3對1, 澤渡金  帕罌  四面神同時求兩樣
4. 2/3對1, 但分先後, 澤渡金  帕罌  四面神求左a先, 成左a願再成b
等如此類推唔同既求願組合...師兄師姐通常係點求~??
成功率高嗎~ 哈哈..偷下師..求下邊個方程式最work {:6_294:}

當然, 誠心是最緊要的{:6_295:}
頭像被屏蔽
1.求a{:6_327:}
我先前都好似你咁,成日諗點求,但有一日,我同個魯史壇講:
魯史,我唔再求啦,我將我所有交比你同我安排啦,
之後,有好多野,到最尾都有很多出人意表既結局,所以,你要百份百信你既聖物!

評分

查看全部評分

我都冇求我的佛牌呀,但真的感到衪們幫了我很多!
佛在山中莫遠求∼一切隨緣!!!{:6_317:}
vespawai 發表於 17-11-2011 03:38
魯史,我唔再求啦,我將我所有交比你同我安排 ...

我都想做到好似威兄你咁睇得化

不過暫時未得, 因為有d特定目標好想達到呢 {:6_302:}

不過有時呢, 真係好神奇, 人好多時都係好不對心, 而我自己有時求事都係

明明自己心入面想咁既,但求果陣..把口又講第二樣野,但最後結果,

係出左我心入面諗果個, 我估應該係佢地都知我真正想點{:6_339:}
求過一次,一個願望同時求;結果成願一齊多謝。
一個一個求會較清楚那個較夾你多D!提意一下而已!
頭像被屏蔽
vespawai 發表於 17-11-2011 03:38
魯史,我唔再求啦,我將我所有交比你同我安排 ...

有福依然在{:6_327:}