新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[討論] 坤平派更也到底應該點帶先可以發揮與供金成正比的功效

火... [複製鏈接]
謝謝分享
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 10-6-2017 19:29
十分認同虎師兄觀點、
好多人問我,點解我帶左佛牌,今日跌錢,出唔到貨,俾個客彈左張單,俾個客撻訂等等 ...

師兄!你好!.....福報系跟自身的,佛牌只系助力...十分應同!   而善行可助福報!       而---龍婆添法門夾99%既人,都難保你系咪個1%.......亦好難講!   佛力 因人而異!  我可能就系果  1%   早半個月   帶下 波爽[請左1年但冇帶過]  [我一直都帶245X龍婆銀小立尊,同2460財龟]  ,2.3日后  投資有間題!馬上吾見  30 萬!  又如何?   白欖 1.3  出超過  10萬尊!  靈驗事例!當然會有!泰國佛牌雜誌 期期都有 奇蹟 神蹟牌介紹!     請佛牌..出自欣賞態度!  自已會舒適好多!

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

gmg168888 發表於 10-6-2017 20:11
師兄!你好!.....福報系跟自身的,佛牌只系助力...十分應同!   而善行可助福報!       而--- ...

師兄有實力,扑爽請左都可以擺一年。。。系我請翻來即刻就帶啦,哈哈~
冇錯,牌請左翻來,唔好要求多多,平常心就會好舒服啦~

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

rambo23 發表於 10-6-2017 13:00
澤度金系出左名既“谷底反彈王”,我好多衰到貼地既朋友帶左澤度金都會改善~ ...

好認同師兄所講,今個月戴緊澤度金同坤平(唔係派更也)
我公司要跑數,啲客係唔使揾跟住自己飛埋黎搞掂
連我啲同事都話我好好運
不過我覺得個個人夾既佛牌唔同,大家最終都係向善就得到,多謝師兄好文章分享

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

謝謝分享
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 10-6-2017 17:30
再講埋個李嘉誠訪問先.
女:李生隻錶係咪好特別架?李生點解特別鍾意依隻錶?
誠 反問佢,妳覺得隻錶點呀? ...

好敬佩李先生,佢真係一個極具智慧既人
好多野都料事如神
回復 贊好 反對

坤平派更也
回復 贊好 反對

rayhoman 發表於 10-6-2017 21:34
好認同師兄所講,今個月戴緊澤度金同坤平(唔係派更也)
我公司要跑數,啲客係唔使揾跟住自己飛埋黎搞掂
連 ...

咁到底系澤度金定坤平幫到你手啊,定系都幫手啊?哈哈
回復 贊好 反對

用心分享俾個讚

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

rayhoman 發表於 10-6-2017 21:56
好敬佩李先生,佢真係一個極具智慧既人
好多野都料事如神

哈哈哈。佔據左華人首富頭銜多年既李生當然唔可能浪得虛名啦~