新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[討論] 坤平派更也到底應該點帶先可以發揮與供金成正比的功效

火... [複製鏈接]

其实白榄1-3都系顶级圣物来噶,只不过我带4试试水先啧。
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 10-6-2017 15:27
好,好,好.

我秋最劲组合带身唔讲得笑噶。
回復 贊好 反對

再講埋個李嘉誠訪問先.
女:李生隻錶係咪好特別架?李生點解特別鍾意依隻錶?
誠 反問佢,妳覺得隻錶點呀?
女記 尷尬不知點答.
誠 : 隻錶好襟架,又唔驚整爛佢,又唔驚唔見左,妳睇下,應該可以再戴多十年.
女記 : 哈, 哈 . . .
我心諗,仲要戴多十年?
比誠哥你算過,真係草都冇得生 . .

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

謝謝分享
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 10-6-2017 17:30
再講埋個李嘉誠訪問先.
女:李生隻錶係咪好特別架?李生點解特別鍾意依隻錶?
誠 反問佢,妳覺得隻錶點呀? ...

好有深度既对答。
我估计李生作为一个超级成功商人一定好在意时间。即系准时。
甘块表已经满足佢系呢方面需求。带乜表对佢来讲一样,冇乜唔同。
反推翻我地对佛牌一样。不停追求系因为我地境界未到。
回復 贊好 反對

誠心向善,持之以恆!但記得....任何牌也[[[不]]]一定會系你身上出功效!  心態好重要!   今日帶左佛牌!有冇好到!好難有答案!   例如..今日帶左佛牌返工...馬上加人工 1000!  但 [[可能]]今日  冇  帶佛牌, 可能加3000!....好難有答案!     又例如...例如..今日帶左佛牌出街 , 吾見左1000!  但 [[可能]]今日冇帶佛牌出街, 可能會吾見 3000!都吾一定!    佛牌...可比大家,多親近佛祖,多記得行善, 多福 保平安!

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
師兄中晒重點 , 另一重點係 , 我手上無派更也 , 有無善心人借我~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

CeoChan@FB 發表於 10-6-2017 19:06
師兄中晒重點 , 另一重點係 , 我手上無派更也 , 有無善心人借我~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...

講借傷感情啦~哈哈哈哈
回復 贊好 反對

gmg168888 發表於 10-6-2017 18:43
誠心向善,持之以恆!但記得....任何牌也[[[不]]]一定會系你身上出功效!  心態好重要!   今日帶左佛牌! ...

十分認同虎師兄觀點、
好多人問我,點解我帶左佛牌,今日跌錢,出唔到貨,俾個客彈左張單,俾個客撻訂等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等......
我話你唔帶可能唔系甘既損失,又或者冥冥中註定好多野改變唔到或者幫你改變下既定事實既事情可能避過一劫。
就好似我有個F帶崇迪,炒股既時候,有隻貨當時以為走早左,放Q曬之後,都繼續升2日,點知第三日一瀉千里..
好多人認為佛牌擋險,出現左危險佛牌會幫你避過一劫,但點解唔會覺得佛牌會幫你避開險情,連險你都遇唔到呢?有D事情冇發生唔代表佛牌冇保佑你~
福報業力系跟自身的,佛牌只系助力,龍婆添法門夾99%既人,都難保你系咪個1%.

回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對