新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[討論] 坤平派更也到底應該點帶先可以發揮與供金成正比的功效

火... [複製鏈接]
Wilsonyu 發表於 11-6-2017 19:42
我無打算請放心,而係覺得從陰料做牌嚟睇,阿贊都係有保留

甘請問你這句“我總覺得再加多D貢金請阿贊并的可能會更好”何解啊?我莫非理解錯左?
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 11-6-2017 19:25
係啵師兄,講咗咁耐你都未分享你尊派更也比大家見識,影靚D

既然此牌褒貶參半存在爭議,我想再帶一排更有體會,先詳細分享!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
rambo23 發表於 11-6-2017 19:48
既然此牌褒貶參半存在爭議,我想再帶一排更有體會,先詳細分享!

回復 贊好 反對

又或者唔做分享。費事惹事,哈哈哈
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
呢面牌真係好大爭議,我昨晚睇晒本壇所有關於派更也的貼,發現有些師兄帶這面牌帶得好好,但過了一排又出讓,可能升級或其他方面原因(有人話泄惡太犀利),不過一面牌能夠短短兩三年不斷升值,靈驗事蹟又多,一定唔會差得去邊.
回復 贊好 反對

所以我觉得我唔会再公开分享囖。同几位倾得埋既私下交流冇问题。
你话好,有人话你9up。。。你出让,更加俾人叼你吹水。。。
我觉得我要升级啦,你话出唔出让好?
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 11-6-2017 19:46
甘請問你這句“我總覺得再加多D貢金請阿贊并的可能會更好”何解啊?我莫非理解錯左? ...

請別誤會,我之前對派更也都有興趣,對於陰料也不反感。但思前想後,覺得阿贊師傅處理陰料可能都保證唔到D乜,始終戒條少。我無意抬高或踩低邊位師傅,所以我唔覺得阿贊jun 同阿贊并做的牌有何不同。正陰定邪陰可能對多數阿贊一線之隔,真正了解的人亦唔多。所以我個人眼中係同一類牌
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Wilsonyu 發表於 11-6-2017 23:28
請別誤會,我之前對派更也都有興趣,對於陰料也不反感。但思前想後,覺得阿贊師傅處理陰料可能都保證唔到 ...

我相信你連正法和陰法白衣阿贊都未分得清楚,其實你可以到本站「陰法的禍害」睇多D文章,自自然然會有所領會,我只可以話阿贊并所做的59靈坤平百分百係陰牌,對任何正常人是禍害,不而供請。
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 12-6-2017 00:04
我相信你連正法和陰法白衣阿贊都未分得清楚,其實你可以到本站「陰法的禍害」睇多D文章,自自然然會有所 ...

赞同。讲完。
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 10-6-2017 17:49
好有深度既对答。
我估计李生作为一个超级成功商人一定好在意时间。即系准时。
甘块表已经满足佢系呢方面 ...

好认同呢个道理~分分钟李生戴住既电子表亦会爆卖;龙婆督造佛牌最终的目的,系希望信徒会相信佛法,回馈社会,行善积德的信物而已。
回復 贊好 反對