新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[討論] 你是否相信,俾完恭金恭請佛牌后,佛牌便會開始幫助你?

火... [複製鏈接]
rambo23 發表於 8-6-2017 13:11
我咪有次發帖,其實帶牌時候睇成人內容網站都唔好既~
不過上網有時候你唔小心就會點到,我一般點開發現系 ...

很好, Rambo兄你說的是對的, 不過自從我發覺d 天神吾係好理我鹹吾鹹濕, 我就放肆咗少少
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 9-6-2017 09:48
Edmund兄, 如果帶得好都要放番出來, 不外乎這些原因, 一係想升 le, 請高級版; 一係等錢使, 咪放塊市場價 ...

哈哈哈,直擊重點啊~
其實派更也唔洗釣魚啊,大把人出手,洗咩自己來吖
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 9-6-2017 09:49
扑爽都要睇邊個版本o架, 不過點都係三塊中最平的

一系扑叻一系唔請,費事又收又放自己搞自己~
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 9-6-2017 09:52
很好, Rambo兄你說的是對的, 不過自從我發覺d 天神吾係好理我鹹吾鹹濕, 我就放肆咗少少
...

甘都唔可以帶住天神牌睇成人嘢噶~
佢系天神我地系人,即係地位高過我地,要尊重。
好似唔會老豆系我地隔離既時候,我地睇動作片噶~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 8-6-2017 13:32
很好奇再過三五年,派更也既走勢如何?

我估計派更也吾會仆街嘅, 我八卦番來的消息, 係泰國, 靚仔的派更也都吾係咁易揾到了, 至於上升的走勢, 好睇往后的配帶表現, 如果無效果, 單靠牌佬牌商去托巿, 吾會長久的 呢, 沙馬公搞出來個批坤平, 就有可能仆直了
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 8-6-2017 13:37
啊~~~重口味啊~NID小姐有怪莫怪

Rambo兄, 多d 做迴向俾咩 Nid 小姐唷
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 9-6-2017 09:48
Edmund兄, 如果帶得好都要放番出來, 不外乎這些原因, 一係想升 le, 請高級版; 一係等錢使, 咪放塊市場價 ...

牛兄,我最怕遇到「釣魚」的賣家,有時吹到幾勁幾勁,其實一句話要升le所以放出來,我會容易接受啲囉!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 9-6-2017 09:59
我估計派更也吾會仆街嘅, 我八卦番來的消息, 係泰國, 靚仔的派更也都吾係咁易揾到了, 至於上升的走勢, 好 ...

除了權哥外,我另外一個泰國土生土長朋友都話派更也好品相的唔平,泰國都仲炒得火熱,叫我忍手,不過真係最多忍到年尾,怕下年又上升成千
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 9-6-2017 10:00
Rambo兄, 多d 做迴向俾咩 Nid 小姐唷

琴日下午有筆意外小財之後,我即刻捐左兩筆善款做迴向俾阿贊jun同NID小姐了~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 8-6-2017 17:16
甘又系~~~~~~~~~~
1999年我註冊左我人生第一個五位數號碼既QQ,我都估唔到而家我呢個QQ號碼經常俾人騷擾 ...

QQ號都有得炒
回復 贊好 反對