新會員登記
搜索
查看: 32929|回復: 314

[討論] 你是否相信,俾完恭金恭請佛牌后,佛牌便會開始幫助你?

火... [複製鏈接]
我好多佛牌未必系自己親自過泰國恭請的。有時候想請一塊牌,或者有D乜需求,會第一時間及第一人選wechat俾權哥請佢系泰國幫手搵。
當然唔系幫權哥打廣告啦。(佢亦都唔需要我幫佢廣告)
一般情況下權哥都有求必應,除左某師傅的拍猜屈而家都未搵到。
當權哥幫我搵到塊牌之後,我過左數,(我迷信塊牌我唔俾曬恭請費,塊牌唔系甘work,請大家唔好笑我迷信!)等待包殼過程中....有時候長達2個月時間牌先到我手。(因為我自帶好多牌都系直接包訂做既金殼)
我試過好幾次,俾錢,做殼,等牌過程中,我發現我運氣都突然變非常好,感覺似乎系新請既牌已經幫緊我呢?(我知道一定好多人覺得系迷信)
但我真系覺得呢種情況發生幾次唔系巧合呱?而且最後牌翻到來到手后,都感覺系非常夾自己既~~

甘多位有冇同感呢?歡迎大家討論下~~~

知你回復都想睇牌噶啦,哈哈,唔好成日睇牌啦,今次睇下只碗

評分

查看全部評分

回復

多謝師兄分享,希望後續我也有相同經驗分享

登錄/註冊後可看大圖

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

唔太信,就算比晒供金都好,佛牌或做既師傅唔認同都未必會幫

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

什麽?是吗?看看先。

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
我有試過,就係剛剛請的白欖四,依家雖然未到手,但係每次睇返幅圖片,果日就好似比較順,由其是當供請一面牌時,你未帶身上就幫佢包金殻,有種你尊重佢,信佢,所以未到手就好似已經幫更自己一樣的感覺

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

謝謝分享
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對