新會員登記
搜索
樓主: keaton

被亞特籣版主封發言

你想有咩心德呢 我都話我無請過 你想我同你一樣幻想一個心德出嚟分享比你知?
回復 贊好 反對

首先你發既貼出發點就有問題,乜叫舍利子?可以恭請噶咩?我都冇聽過!!!
你咪俾D神棍昆鳩左你佢既乜乜乜系幾難得恭請翻來的舍利子。最多俾你睇到既咪“影骨”,即係仿造的玉舍利。
普通善信,居士,或D師兄手上有冇高僧舍利子呢?有!尤其藏傳佛教高僧的相對較多、但冇一個系用錢恭請翻來的。都系機緣巧合的緣分!
有錢就可以恭請到舍利子,你唔問下法門寺佛祖指骨舍利俾唔俾你恭請?國寶來噶!打佢主意要打靶噶!
回復 贊好 反對

keaton 發表於 31-5-2017 20:00
各位可以去淘寶請嘞,版主介紹嘅,我見淘寶都有佛牌,我都推薦俾大家

嗯!我經常去淘寶調戲D佛牌店既客服~
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 31-5-2017 20:18
嗯!我經常去淘寶調戲D佛牌店既客服~

調戲

登錄/註冊後可看大圖
乜你甘鬼馬
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 31-5-2017 20:15
首先你發既貼出發點就有問題,乜叫舍利子?可以恭請噶咩?我都冇聽過!!!
你咪俾D神棍昆鳩左你佢既乜乜乜 ...

你輸了
回復 贊好 反對

啦啦啦 發表於 31-5-2017 20:27
調戲乜你甘鬼馬

其实呢,我系成日系淘宝买野。因为浏览得多,淘宝会推送你关注既野。有时候会推佛牌,我又八卦。咪入去睇下有d乜牌囖,有听下d客服点样鸠吹囖,有时候忍唔住会窒下佢,有时候又扮傻仔问d较低b既问题激到佢可能扔鼠标都似。

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
我唔抵得啊,都系太冲动。。。。
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 31-5-2017 20:32
其实呢,我系成日系淘宝买野。因为浏览得多,淘宝会推送你关注既野。有时候会推佛牌,我又八卦。咪入去睇 ...

D客服一定記得你搞搞震冇幫襯

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

rambo23 發表於 31-5-2017 20:33
我唔抵得啊,都系太冲动。。。。

下次不要太認真啦 知道冇? 哈哈

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

E? 樓主又唔回? 唔通我暗殺左佢? 哈
回復 贊好 反對