新會員登記
搜索
查看: 3227|回復: 20

[求教] 各位師兄想問下招財來講,財龜,五眼四耳,二哥豐 邊款較好?

各位師兄想問下招財來講,財龜,五眼四耳,二哥豐 邊款較好?
回復

我選財龜
回復 贊好 反對

每個人夾牌都有分別, 對我來說, 財龜和五眼四耳都幾好
回復 贊好 反對

正牌來講, 無乜好的五眼四耳的了, 二哥豐就更加吾使講 如果你想招的是正財和偏財, 財龜是不二之選 la
回復 贊好 反對

財龜~

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

招財係受個人福報影響, 話說小弟多年前, 初初未戴佛牌之時, 某日與朋友相聚, 友人當日連續幾場馬都有斬獲, 當日最尾一場跑完之後, 就請我一齊去食飯. 食完飯傾閒計, 講下下場有乜心水貼士之類, 無啦啦講到佢戴左四面神之後, 手風就順左好多, 無再點樣大輸過, 每次贏錢之後都預一部份捐東華三院當做善事, 咁我就打蛇隨棍上, 問佢借來戴一日試下, 同佢講橫掂第二日無馬跑, 俾我試下係咪咁靈, 會唔會第二日中六合彩.
點知, 第二朝一早, 俾老闆急 call, 佢臨時接左單job, 要我即刻幫手去開工, 單野一開波就由朝直踩到天黑至收工, 連去買張六合彩都無時間, 白白戴左一日佛牌, 第二日放工還返塊四面神俾朋友. 好在單野攪掂之後, 月尾老闆都分左份錢俾我.
後尾諗起, 都算係份意外之財, 不過係正財, 可能自己無橫財命, 需要先付出努力至會有收獲. 戴佛牌只係助力, 增加機會, 始終要自己有實力, 機會來到時好好把握, 至會有所收獲, 達成願望.
之後就托朋友到泰國旅行之時, 幫小弟由泰國請左第一面佛牌: 屈當 2535 來戴喇.

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

我都推薦財龜
回復 贊好 反對

我都推薦財龜
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 20-5-2017 12:53
正牌來講, 無乜好的五眼四耳的了, 二哥豐就更加吾使講  如果你想招的是正財和偏財, 財龜是不二之選 la { ...

五眼四耳好少正牌?
回復 贊好 反對

財龜 五眼四耳
回復 贊好 反對