新會員登記
搜索
樓主: JACKYHK

[求教] 佛牌驅鬼一問?

小小牛 發表於 23-5-2017 09:30
Jimmy師兄, 如果帶得好, 建議你請這塊的高級版, 你這塊好似係最基本版, 如果揾到他的第一期就仲好{:1_250: ...

一期我諗會難揾d, 等我留意下先
回復 贊好 反對

魂魄勇請唔起

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

qc_jimmywong 發表於 23-5-2017 13:59
睇外國靈異節目, 佢地通常叫d 無害既靈體做 "Casper the friendly ghost", , 我諗而位朋友都算係而一類 X ...

我也覺得他是「friendly」的,至少那一刻沒有驚的感覺。不過朋友說我氣場不好才會見到,叫我萬事小心。
回復 贊好 反對

JACKYHK 發表於 23-5-2017 14:40
諗起都幾驚 不過佢起碼幫左你 應該多謝佢

哈哈,沒有多謝,當時只是心想:X!三更半夜不要出來嚇我...
回復 贊好 反對

PanasonicWo@FB 發表於 23-5-2017 20:08
哈哈,沒有多謝,當時只是心想:X!三更半夜不要出來嚇我...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

JACKYHK 發表於 23-5-2017 10:11
我塊龍婆迪 虎頭魯士係第二期 係好高級版 呢塊係九龍城 一間叫做梵x軒請番黎 要上樓 要禁密碼 我同店主講 ...

IMG_20170523_223954~01~01.jpg     IMG_20170523_224118~01~01.jpg
亞贊迪 2552 一期自身 前後手寫符 + 布周十面派虎頭

回復 贊好 反對

malouis 發表於 23-5-2017 22:55

大開眼界

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

malouis 發表於 23-5-2017 22:55

Wow NICE !!!
回復 贊好 反對

qc_jimmywong 發表於 23-5-2017 14:51
一期我諗會難揾d, 等我留意下先

師兄!你好!牌 帶得好 帶得順  就ok!  一期  二期  不代表 一切
回復 贊好 反對

JACKYHK 發表於 23-5-2017 10:11
我塊龍婆迪 虎頭魯士係第二期 係好高級版 呢塊係九龍城 一間叫做梵x軒請番黎 要上樓 要禁密碼 我同店主講 ...

師兄!你好!牌 帶得好 帶得順  就ok!  一期  二期  不代表 一切!!高級版   只代表 [[數量]]!不一定代表力量!
回復 贊好 反對