新會員登記
搜索
樓主: JACKYHK

[求教] 佛牌驅鬼一問?

仲以為經過壇主所講的佛牌界冰河時期, 佢已經好似長毛象咁消失咗添
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 24-5-2017 16:28
中國大陸最早有條件去泰國都系198X年開始既事。當時我老豆去就帶左塊佛牌翻來俾我。當然塊牌幫我避開兩個 ...

原來 Rambo兄係老前輩來的了 等聽你的 long story 唷
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 24-5-2017 16:28
中國大陸最早有條件去泰國都系198X年開始既事。當時我老豆去就帶左塊佛牌翻來俾我。當然塊牌幫我避開兩個 ...

公切仲擋險一流, 保你一個打十個 不過要想升運求財, 帶公切仲就無乜效了
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 24-5-2017 18:14
放係高達旁唔會知既

唉, 細個時屋企窮, 買吾起高逹模型, 人老了, 仍然窮, 都係無錢買高逹
回復 贊好 反對

咩叫做佛牌界冰河時期?

登錄/註冊後可看大圖
塊牌係4月份左右係佢個度請既
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 25-5-2017 10:01
公切仲擋險一流, 保你一個打十個  不過要想升運求財, 帶公切仲就無乜效了
...

估計都系D426,差佬比較適合~~
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 25-5-2017 09:59
原來 Rambo兄係老前輩來的了 等聽你的 long story 唷

哈哈,有時懶得寫水蛇春甘長啊~
老豆帶俾我既系乜佛我都唔記得了,就記得第一次系球場高臺,我失重心跌落來,兩層樓甘高噶,我當心電光火石之間腦都可以清晰想到“67,甘後生就買單添~~~”結果差唔到到底,我腳踝KICK左下高臺一個突出物,成個身體360度轉左圈,瀉左好多力,膊頭落地。起身啪下塵,皮都冇損...
第二次,我都系響球場,當時我踢緊波,右邊接波加速突破,我中三時候短跑好快噶,60米可以跑6.4秒。我接波后全力加速,結果系我最高速的時候,腳跟俾人踩,成個人向前撲,跌落地轉左個半身,後腦撞到跑道邊水泥減速帶,當時我就昏左...........幾個鐘醒翻,已經做完檢查了,輕微腦震蕩,醫生話好彩我撲低時候,手撐左下地,卸開好多力,如果唔系,甘高速直接對系個水泥邊上,爆頭都有可能........
呢個時候,我發現我佛牌唔見左了.....

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

小小牛 發表於 25-5-2017 10:03
唉, 細個時屋企窮, 買吾起高逹模型, 人老了, 仍然窮, 都係無錢買高逹
...

牛兄講笑咩

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 25-5-2017 10:01
公切仲擋險一流, 保你一個打十個  不過要想升運求財, 帶公切仲就無乜效了
...

請問牛師兄公切仲坤平佛牌人緣效果如何?
回復 贊好 反對