新會員登記
搜索
樓主: adatonywu

[短片分享] x譽之師傅介紹崇笛

點騙,呃,欺??好想知!!!拿我宜家改左topic吾開全名
大家可以慢慢吹水

ROBB講的大波我勁贊成
佢今次可能吹大咗
如果佢有証書
點會唔show出來
頭像被屏蔽
爆炸啦!{:6_323:}六千幾銀最平{:6_336:}大爆炸!
頭像被屏蔽
看她相鳳眼,權骨個高,眉毛個粗,殺夫吾冼用刀,哈哈!
頭像被屏蔽
佢個波係假的,我{:6_298:}波都{:6_298:}得多,佢個波下平部份無重量感,
係用左嘢頂住,上平部好像有嘢睇但係真大波唔係錦樣,還有個肚腩,又有帶大眼仔,呃到盡{:6_299:}

分析獨到精僻…
師兄真係帶為弟去實地傳授一下,
尤其呢個{:6_298:}
唔該pm
{:6_312:}
其實亦可以講到日本某大公司高層佩帶的佛牌是白欖一期,當時此商人因他的生意不景氣,公司面臨倒閉邊緣,到泰國發悶氣之餘剛好到寺廟參(因日本人有信佛文化),機緣際遇遇上龍婆術親自送上一面佛牌(白欖一期).此人帶住佛牌回到日本後;公司狀況改變,生意好轉及後更成為世界馳名的索X公司.所以自此事起亦令很多日本人迷上此龍婆的神奇能力.其實龍婆術渡化很多外藉人士;一心向佛.

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
地獄戰神 發表於 14-11-2011 06:15
佢個波係假的,我波都得多,佢個波下平部份無重量感,
係用左嘢頂住,上平部好像有&# ...

師兄有見地{:6_330:}
lusi1661 發表於 14-11-2011 08:37
其實亦可以講到日本某大公司高層佩帶的佛牌是白欖一期,當時此商人因他的生意不景氣,公司面臨倒閉邊緣,到泰國 ...

Thanks!{:6_341:}
佩服師兄精準的分析{:6_327:}