新會員登記
搜索
查看: 2756|回復: 31

[高僧自身] 分享第一尊龍婆自身(婆吞kling)

頭像被屏蔽
今天剛剛收到,馬上同大家分享,我人生中第一尊龍婆自身牌,雖然我本身對這位龍婆事積不太了解,但第一眼看見這尊牌就莫名其妙的很喜歡,當時是權兄在網上分享圖片的,過了幾天本來想跟權兄供請一尊坤平,但我想要請的坤平牌超出自己預算,就跟權兄說:「咁你推薦$XXXX左右的坤平或好牌比我就得」,呢個時候冇諗過權兄會介紹呢面牌俾我,仲比我預期可以攞得出嘅供金平一半,我當然馬上供請啦,仲張剩餘嘅錢加個金殻,所以有時請牌真係要嚴選賣家,多謝權兄呢個朋友(唔係賣廣告),嘻嘻⋯⋯

評分

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
又係果句,睇完記得回貼,哈哈⋯⋯
回復 贊好 反對

多謝師兄分享,可唔可以偷偷pm一下請的供金?
回復 贊好 反對

金殼真的很正!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
opgsoc 發表於 2-5-2017 18:42
金殼真的很正!

金殻配銅牌我覺得超正!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
rayhoman 發表於 2-5-2017 18:36
多謝師兄分享,可唔可以偷偷pm一下請的供金?

謝謝欣賞!
回復 贊好 反對

多謝分享,礙於了解的龍婆不多,想請師父自身也無從入手

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

恭喜師兄請到好牌!聽聞泰國人大多數喜歡帶師傅自身牌的,其中必有原因~

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
pmxsl 發表於 2-5-2017 19:07
多謝分享,礙於了解的龍婆不多,想請師父自身也無從入手

個人覺得挑選龍婆自身好講眼緣,有啲人鍾意慈祥有笑容的龍婆,有啲人鍾意莊嚴權威的面相,其實每一個龍婆或阿贊都導人向善,幫助和保護每一個人,所以無分高低,只要自己覺得合眼緣,相信一定唔會差得去邊。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Merlion_L 發表於 2-5-2017 19:23
恭喜師兄請到好牌!聽聞泰國人大多數喜歡帶師傅自身牌的,其中必有原因~
...

會唔會師傅都係人,容易明白我們的苦處同困境?
回復 贊好 反對