新會員登記
搜索
查看: 16068|回復: 208

嚇到我走都走唔切~~~~

火... [複製鏈接]
我相信每位師兄應該都日日帶住牌出街,包括小弟我,日日牌不離身返工。
已經養成左習慣,帶牌時候避開一D唔應該做既嘢,例如對住部電腦,唔好周圍亂甘開網頁,開到成人內容就唔系甘好啦。
就算真系點到,我一般都即刻關閉,或者將個牌即刻除左落來收埋。

簡單D來講就系帶住佛牌唔應該睇D有關于會令情慾波動或者引起生理反應內容既嘢。
近排得閒,唔似早兩年業務主管珠三角,一日到黑到處跑,基本日日坐辦公室,所以又得閒上翻來unite,同時當然亦偶然轉下臺甘啦~
頭先,就頭先,唔小心點開隔離臺一個連接。。。。。。結果就系日本成人片畫面。。。嚇到我關都關唔切!!!!!!!!!好彩冇開音量。。。唔系大檸樂
我唔系好明,難道帶住牌唔睇成人內容有關既習慣,系少數人?我睇翻本台舊貼有篇討論去夜場帶唔帶牌既話題,好多師兄觀點我非常認同,帶牌出於對佛既尊重,一切唔尊重既嘢當然要可免則免啦。
點可以容許有成人內容同步存在呢?完全相悖的價值觀。。。。

回復

新手學習
回復 贊好 反對

返緊工就睇少 d 咸網啦
回復 贊好 反對

先了解
師兄講什麼
回復 贊好 反對

好奇結局
回復 贊好 反對

當你心靜無念, 看到了也不會當作一回事的時候, 就不會這樣無手足無措.
回復 贊好 反對

望-下
回復 贊好 反對

有咩恐怖,走都走唔切
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

睇下先
回復 贊好 反對