新會員登記
搜索
樓主: purdyjiy

[討論] 請問邊個LP收儲蓄老人既法?

意思係先甜後苦? 定係無免費午餐
lwh2011 發表於 8-11-2011 22:44

師兄,中呀{:6_327:}
我覺得兩者皆是!
..世間付出最昂貴的, 莫過就是"免費"~
WORLD_BUDDHA 發表於 8-11-2011 21:43
你不是已經了解??

小弟膚淺, 我明的是單看照片, 其實可以有幾種結論, 2種lwh2011 ching已提過, 我自己想的是要同他人分享, 否則後果不太好, 不可自私.
但我相信每個佛牌有其作用, 故想知道呢個佛牌係唔係可以真的儲蓄or其他, ching請多多指教, thanks!
"除祝"老人,泰音似儲蓄而已, 而事實上不具"儲蓄"(saving)功能呀!!{:6_296:}
而他相傳的乃是"追討" "討債"那類東西~
..肯同他人分享的就不是"除祝"老人了!

你頭像是大梵天! 不是應該對四面神有興趣的嗎??
請到佛牌聖物供請區逛逛吧{:6_327:}
http://unitehk.com/bbs/upload/fo ... mdisplay&fid=52
oh i see, 今次真係明晒, thanks ching!
purdyjiy 發表於 8-11-2011 21:37
明白了, thanks ching, 再問一下, 呢個佛牌作用係什麼?

儲蓄功效:幸運,收爛賑,成願
lwh2011 發表於 8-11-2011 22:44

所有野都係物極必反,帶聖物只係助力,點都要加揾努力先能成功{:6_327:}
purdyjiy 發表於 8-11-2011 23:20
oh i see, 今次真係明晒, thanks ching!

師兄,唔駛客氣~
頭像被屏蔽
purdyjiy 發表於 8-11-2011 18:12
係呀 ching, 因做佐多年工作都儲唔到錢, 正正宗宗的月光族, 所以想試下囉.  有時儲到小小但就SOMEHOW總有 ...

我都是月光族{:6_309:}