新會員登記
搜索
樓主: aley

[注意] 近期<熱爆UNITE>派更也一期聖物討論!

係叻既

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
TC888 發表於 1-3-2017 15:54
其實派更也值得,係一塊好牌,本身我自己有塊普通版,不過最主要要睇供金先供請,太高就.....!
...

師兄高見啊!其實同買股票原來理差唔多,通常D師奶鐘意高追,你見D師奶個個衝晒埋去,個市唔死先至奇!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽

呵呵!唔好讚壞我,我驚我老婆唔放過你,你都知啦!男人不壞,女人<blue>愛啊!
回復 贊好 反對

小天天 發表於 1-3-2017 16:22
到底是什麼聖物??

已故高僧 龍婆澤南 / 龍婆疾能
回復 贊好 反對

阿樹TEI 發表於 1-3-2017 23:43
已故高僧 龍婆澤南 / 龍婆疾能

這師傅的什麼牌? 我想學野,可以PM我?
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
其實此文出現係希望大家明白《為善,就會帶來善。為惡,就會帶來惡。》的道理!

我相信Unite的出現並不是因為它要做香港佛牌界的皇者,它只是一個平台,希望能借助這平台去導化世人有一顆向善的心和給各位佛牌愛好者互相交流討論。

相信每位師傅用心製作的聖物,也是希望為世人帶來平安,幸福美滿的生活,從而有能力去幫助有需要的人!

感謝一路以來各版主和版友們的無施奉獻,如果我們做人只求索取而不願意付出,就算俾你戴一件價值十萬八萬的聖物在身也只不過是一件裝飾品而已!

真心希望大家明白佛牌的價值,不等於功效,買任何聖物前,請大家三思而後行!

如果大家有興趣在我此貼繼續討論的,唔駛理我,繼續!呵呵!

係咪覺得我求先講的野好認真呢?

唔駛講野《真心架》!
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 1-3-2017 10:37
好多人都做過傻佬
特別係新手果陣係牌舖比人割到一頸血果陣 覺得自己傻到HIHI
只好用「好彩係真 ...

當還業債吧 我算比較好彩, 未係牌舖請過牌, 最多都係俾人賺約五倍的錢, 未去到八,九倍
回復 贊好 反對

仲幫手, 我幫乃請個d 龍普托, 都放吾番出去, 好彩無揾乃整九九金 龍普托啫
回復 贊好 反對

阿樹TEI 發表於 1-3-2017 10:45
比錢咪比你試 不過無咩人比得起錢

乃最貴嘅 龍普托係邊塊
回復 贊好 反對

大哥, 乃女朋友巧似帶龍普托贏錢喎
回復 贊好 反對