新會員登記
搜索
樓主: aley

[注意] 近期<熱爆UNITE>派更也一期聖物討論!

另外係ac蚊師傅自身都係同派更也一樣有捐廟就隨意一兩塊
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 1-3-2017 13:17
原來派更也一期 本身呢尊聖物已經係一個炒作一來 阿NID 張相係盜用 泰國婚紗公司 Fullrichbride某 ...

師兄凡事中庸之道去睇會好 d , 不要盲目追捧, 亦都不要眼中滿是過份負面, 自己可以分析一下,不要像羊群一樣被人牽著走,無論是唱好定係唱淡, 好似股票市場咁, 每一個消息傳出來,一定有佢自己的原因.,

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 1-3-2017 13:53
師兄凡事中庸之道去睇會好 d , 不要盲目追捧, 亦都不要眼中滿是過份負面, 自己可以分析一下,不要像羊群 ...

感謝教導
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 1-3-2017 13:44
依個又真係要有研究的人先可解答,但佢真係同浸蘭一期紅銅牌仔同位咁升,2543 又的確好多人鐘意收藏, 果 ...

可能都係比強國人炒起, 浸蘭都係一個好例子, 43個綠色滲出黎花紋又係幾特別既.
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 1-3-2017 13:17
原來派更也一期 本身呢尊聖物已經係一個炒作一來 阿NID 張相係盜用 泰國婚紗公司 Fullrichbride某 ...

所以張相已經唔可以再用, 我又唔相信冇阿贊JUN依個人, 圖鑑上已經有真人相.
市場攞龍婆TIM既派古曼粉光環套落派更也身上, 所以市場上開始瘋狂.
不過我還是覺得派更也還是一塊好牌.
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 1-3-2017 14:42
所以張相已經唔可以再用, 我又唔相信冇阿贊JUN依個人, 圖鑑上已經有真人相.
市場攞龍婆TIM既派古曼粉光 ...

感謝教導
但還是無緣供請此牌 始終咁多坤平法相之中,派更也的坤平法相是最合眼緣的
回復 贊好 反對

其實派更也值得,係一塊好牌,本身我自己有塊普通版,不過最主要要睇供金先供請,太高就.....!
回復 贊好 反對

阿樹TEI 發表於 28-2-2017 23:46
我都有尊爆數聖物 不過就幾舊水
幾舊水都得 我估佢都得掛

到底是什麼聖物??
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽

師兄,一早放左啦!剛剛返到屋企,涼都未沖,第一個就覆你,究唔究老友先,我算唔話得啦呱!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
MartinYuen 發表於 1-3-2017 13:34
好事,好事,我就長期支持奧比斯,因為睇唔到野好慘,有 d 係有機會做手術醫得好.  ...

感謝Martin師兄的善心,好人一定有好報,放心,我話嘅!
回復 贊好 反對