新會員登記
搜索
樓主: aley

[注意] 近期<熱爆UNITE>派更也一期聖物討論!

剛剛收到樹兄既龍婆托佛牌....真係日頭唔好講人
感謝聖物平安到達
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 1-3-2017 09:37
我做咗幾次傻佬添

牛兄果時你請尊泥漿肉,當時供金應該都係大約四千蚊,都還可以的,當時 sakon 43, 都好似未上到五位數,我覺得聖物其實冇話幾時供請先合理,自己接受到就可以,好似隻騰訊咁,永遠都係高處未算高.
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
今天生意好忙,晚些才能回覆大家,希望大家幫助一下,南蘇丹500萬的飢民等侍大家幫助,我剛剛都捐左啦,你捐左未,未的快D去慈拍區攞曬阿樹tee師兄手上的聖物啦!

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

aley 發表於 1-3-2017 12:54
今天生意好忙,晚些才能回覆大家,希望大家幫助一下,南蘇丹500萬的飢民等侍大家幫助,我剛剛都捐左啦,你 ...

aley兄圖要放去慈拍個邊...
回復 贊好 反對

馬田兄其實43係咪有咩特發事件升得咁高,除左佢先天因素外?
回復 贊好 反對

原來派更也一期 本身呢尊聖物已經係一個炒作一來 阿NID 張相係盜用 泰國婚紗公司 Fullrichbride某 model 的相

而且阿贊JUN 是否真有其人, 是商家創造出來, 資料上 只說他是一位寂寂無名但修為甚高的, 又低調唔影相的僧人
真的很難找到這師父出來

真的愈想愈覺得有陰謀論!!!!!!地球上已被炒作牌商操控, 諗起都好驚,以後請牌要做足功課

補充內容 (1-3-2017 14:00):
https://www.pinterest.com/pin/376191375098356611/
回復 贊好 反對

aley 發表於 1-3-2017 12:54
今天生意好忙,晚些才能回覆大家,希望大家幫助一下,南蘇丹500萬的飢民等侍大家幫助,我剛剛都捐左啦,你 ...

好事,好事,我就長期支持奧比斯,因為睇唔到野好慘,有 d 係有機會做手術醫得好.
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 1-3-2017 13:17
原來派更也一期 本身呢尊聖物已經係一個炒作一來 阿NID 張相係盜用 泰國婚紗公司 Fullrichbride某 ...

師兄你連呢個都知道 厲害厲害
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 1-3-2017 13:16
馬田兄其實43係咪有咩特發事件升得咁高,除左佢先天因素外?

依個又真係要有研究的人先可解答,但佢真係同浸蘭一期紅銅牌仔同位咁升,2543 又的確好多人鐘意收藏, 果種滲出來的綠綠地,令人心動.
回復 贊好 反對

其實另外都有消息之後ykj師傅都有為另一間廟既聖物聯合開光。同都有為ac蚊師傅既自身開光
回復 贊好 反對