新會員登記
搜索
樓主: aley

[注意] 近期<熱爆UNITE>派更也一期聖物討論!

頭像被屏蔽

我絕對相信Merlion_L師兄你的人格是高尚的,亦恭喜師兄你從此遠離陰牌,你的真情分享和那一份善心,小弟非常欣賞你,若此文的出現領你有所誤會,我在此和你說聲對不起!

唔好嬲我啊!笑番先啦!
回復 贊好 反對

aley 發表於 1-3-2017 08:18
我絕對相信Merlion_L師兄你的人格是高尚的,亦恭喜師兄你從此遠離陰牌,你的真情分享和那一份善心,小弟 ...

哈哈,師兄言重了,點會嬲你呀~

登錄/註冊後可看大圖

其實你篇文寫中幾個值得參考的points,值得一讚!

登錄/註冊後可看大圖

一尊好的佛牌,原本就係出廟幫助有需要的人!可惜現實社會,卻利用左黎賺錢⋯

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Merlion_L 發表於 1-3-2017 08:27
哈哈,師兄言重了,點會嬲你呀~

其實你篇文寫中幾個值得參考的points,值得一讚!

唉!無言!感謝師兄的支持!
回復 贊好 反對

阿樹TEI 發表於 28-2-2017 23:25
同埋聽說帶龍普托賭會輸到訓低

帶龍婆托禁止賭博飲酒唔係就黑到hihi
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
adzccke 發表於 1-3-2017 07:58
嘩!! 乜原來係 散炒價貨 咁大鑊 ,  一post驚醒夢中人
我當初差點想供請一塊戴下,  好彩小弟婆媽性格 ,拖 ...

師兄係咪散炒價貨,請大家自行判斷,此文的出現只是希望大家冷靜分析後才購買,不要人雲亦雲,以免誤中別人的圈套!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
kenny-cheung 發表於 1-3-2017 08:46
帶龍婆托禁止賭博飲酒唔係就黑到hihi

我又唔賭博,又唔飲酒,帶龍普托可能會發到hihi咁喎,唔得下次要係慈拍供請返一尊先!
回復 贊好 反對

aley 發表於 1-3-2017 09:03
我又唔賭博,又唔飲酒,帶龍普托可能會發到hihi咁喎,唔得下次要係慈拍供請返一尊先!
...

龍婆托只可以幫你避險幫唔到你發達,想發達勤力d做野
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
kenny-cheung 發表於 1-3-2017 09:08
龍婆托只可以幫你避險幫唔到你發達,想發達勤力d做野

師兄你唔會我啦!唔係發達,係發夢啊!因為我發夢都未中過六合彩頭奬,平時又唔賭,試吓發夢有冇機會中返次啊!如果中到,呢鋪仲唔發個hihi,不過唔係發達個發,係發夢個發!
回復 贊好 反對

TC888 發表於 28-2-2017 21:37
啱C兄,如果真係好牌,大多數留番比自己,點會流出來市場呢!舉例:2509崇笛,有冇人願意放出來。
...

有呀 TC888兄, 你想請咩
回復 贊好 反對

aley 發表於 1-3-2017 09:18
師兄你唔會我啦!唔係發達,係發夢啊!因為我發夢都未中過六合彩頭奬,平時又唔賭,試吓發夢有冇機會中返 ...

師兄你真風趣幽默
回復 贊好 反對