新會員登記
搜索
樓主: aley

[注意] 近期<熱爆UNITE>派更也一期聖物討論!

頭像被屏蔽
回復 贊好 反對

TC888 發表於 28-2-2017 21:37
啱C兄,如果真係好牌,大多數留番比自己,點會流出來市場呢!舉例:2509崇笛,有冇人願意放出來。
...

師兄講得好啱,如果個牌真係咁好又咁珍貴。點都留俾自己或家人。

回復 贊好 反對

講得好,好正面。好!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
edwardlovemag 發表於 28-2-2017 22:31
講得好,好正面。好!

多謝師兄支持!既然咁正的討論,點可以俾佢停啊!大家努力!等多D會員可以睇到,以免誤中別人的圈套!
回復 贊好 反對

師兄有見地真心比like

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

死喇,好熱爆咩?我仲以為過晒氣添,我嘅想法係,大部份喺香港火熱嘅牌都只係炒作,包括近來嘅那朗JTK,甚至港人最愛嘅龍普添坤平,所以我已經好耐無留意香港嘅佛牌界,因為反正大部份都只係炒作或者散貨場,我只請泰國本土廣泛認可嘅聖物
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
vincentLiu 發表於 28-2-2017 22:54
死喇,好熱爆咩?我仲以為過晒氣添,我嘅想法係,大部份喺香港火熱嘅牌都只係炒作,包括近來嘅那朗JTK,甚 ...

師兄,泰國就可能過晒氣,此坤平呢期我地Unite好紅架!留意吓!包你睇到眼都突埋!
回復 贊好 反對

點解無人炒龍普托法相既聖物既  ~~~~
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
kenny-cheung 發表於 28-2-2017 22:46
師兄有見地真心比like你

多謝,大家繼續!
回復 贊好 反對

pmxsl 發表於 28-2-2017 21:46
多謝提醒帶佛牌的原意,希望大家也能精明選牌

個人來說一直未對坤平有興趣,所以從沒看過

對的
一個人戴佛牌久了,就知道配僧人做佛牌原意就是希望佩戴者認識南傳佛教,憶念佛陀教悔,鼓勵人多做善事積功德,並不是追求功效。

所以我覺得平平地,供請 成功佛,藥師佛 和 自身牌呢類型的牌都夠做

除了新手 想要異性緣果陣帶左幾次坤平之後,就冇再帶了......
一諗起坤平就一想起佢 殺左自己老婆果段歷史.........
回復 贊好 反對