新會員登記
搜索
樓主: aley

[注意] 近期<熱爆UNITE>派更也一期聖物討論!

aley 發表於 1-3-2017 10:56
牛兄,儍極都唔夠你個嘜頭儍啦!

又幾傻喎
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 1-3-2017 12:50
牛兄果時你請尊泥漿肉,當時供金應該都係大約四千蚊,都還可以的,當時 sakon 43, 都好似未上到五位數, ...

Martin兄, 我第一塊派更也泥漿肉供金四千五, 所以放得番出去, 但之后個塊要七千, 就比較難放, 雖然個品相係好靚 所以如果講私心, 我 e + 係非常喜歡見到直豎拇指嘅派更也報告o架呢, 學你話齋, 最好同騰訊一樣, 高處未算高
回復 贊好 反對

aley 發表於 1-3-2017 23:24
呵呵!唔好讚壞我,我驚我老婆唔放過你,你都知啦!男人不壞,女人愛啊!
...

我又放心呀, 你老婆理生意都唔得閑理我啦..
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 1-3-2017 11:42
剛剛收到樹兄既龍婆托佛牌....真係日頭唔好講人
感謝聖物平安到達

期待 kbkb88兄的佩帶分享
回復 贊好 反對

kenny-cheung 發表於 1-3-2017 10:52
帶左就警惕自己唔可以賭博唔可以飲酒唔係的話就真係

乜帶龍普托的牌不能飲酒o架咩
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 2-3-2017 10:01
乜帶龍普托的牌不能飲酒o架咩

係啊带左唔可以醉酒
回復 贊好 反對

aley 發表於 1-3-2017 12:54
今天生意好忙,晚些才能回覆大家,希望大家幫助一下,南蘇丹500萬的飢民等侍大家幫助,我剛剛都捐左啦,你 ...

上個星期一收到樂施會 email 就已經立即捐錢 la, 仲等個嗰阿贊樹咩
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 1-3-2017 13:17
原來派更也一期 本身呢尊聖物已經係一個炒作一來 阿NID 張相係盜用 泰國婚紗公司 Fullrichbride某 ...

師兄, 屈巴周所阿贊 Jun 是真有其人的, 不是老作唷 而雖然咩 Nid 張相係俾牌商盜用, 但出家人不打妄語, 派更也所含的骨粉是屬於一位叫咩 Nid 女士的
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 1-3-2017 13:17
原來派更也一期 本身呢尊聖物已經係一個炒作一來 阿NID 張相係盜用 泰國婚紗公司 Fullrichbride某 ...

其實過份地去踩派更也, 我都可以用陰謀論去講, 那是否有人想踩低派更也個價, 然后低價入貨呢
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 2-3-2017 09:59
期待 kbkb88兄的佩帶分享

要遲下先, 個牌係2555龍婆托廟出
帶緊四面神未捨得除住
回復 贊好 反對