新會員登記
搜索
查看: 1716|回復: 21

[求教] 阿讚坤潘 2541萬事興 求大神幫忙普及一下。

頭像被屏蔽
求各位師兄幫忙看下牌怎麼樣?  這款功效好嗎?    有沒有招桃花的作用?  多謝大家。
回復

頭像被屏蔽
來個大神幫忙普及一下啊
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
。。。。。。
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
如果你想招桃花,今年可放一棵桃花在你的屋的中間,你呢尊牌功效好唔好我唔知,不如問吓你自己當初點解要供請,係咪我同你講沒功效,你會信我,既然你都唔知相唔相信此佛牌,你會不會覺得佢好可憐,給一個唔知相唔相信佢的人供請了!

樓主我唔係串你,做人做事要有自信,試問一個女人會唔會鐘意一個沒有自信的男人!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
aley 發表於 24-2-2017 04:09
如果你想招桃花,今年可放一棵桃花在你的屋的中間,你呢尊牌功效好唔好我唔知,不如問吓你自己當初點解要供 ...

師兄有見解!   剛接觸佛牌不久,不是很了解這一尊佛牌。  
回復 贊好 反對

坤平牌有助提升人緣,大前提係師兄你要堅信!帶住牌多做善事效果會更明顯~

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

請師兄多去本論壇的「泰國佛牌小知識(新手必入)」多看看
回復 贊好 反對

岸花師兄,依家要有樓先有高潮,你戴到成身都係,都不會及一個經濟有基礎,比到安全感女仔的人 . 回來吧,在現實生活努力吧~
回復 贊好 反對

建议师兄~~戴个房产证出街~~挂个法拉利车匙~~估计桃花运大开~~讲笑多做慈善事业~~检讨自己以前做的不对的事~~改进~~天会帮你的
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
流離尋岸的花 發表於 24-2-2017 04:27
師兄有見解!   剛接觸佛牌不久,不是很了解這一尊佛牌。

其實我個人睇法,你想結交異性,重點唔係佛俾的法門,係你自己,我相信只要是正法龍婆製作的佛牌,一定有助你盡早找到對的人,加油啊!

媾女三寶:膽大,心細,面皮厚!

靚女唔一定多人媾,大多數人媾豬扒的難度絕對比媾靚女的難度更大!

大前提係你要有食檸檬的心理準備,我相信在十棵八棵樹下播重,終有一棵樹可以茁壯成長!

記住相信自己的能力,相信佛牌的助力,你必定能跨越任何難關,找到你一生中對的人!
回復 贊好 反對