新會員登記
搜索
查看: 7246|回復: 19

關於派更雅佩戴報告

頭像被屏蔽
首先我本人帶佛牌也有10多年 一向都是信神學更信科學的人,本人佩戴派更也佛牌不偏不倚最直白中肯的感受給大家報告一下,今天可以說是真正帶的第二天 由於我的行業也可以說是比較特殊 介乎少許偏財性質,昨天我另一貼也說過自己也有少許擔心怕夾不來 因為好多師兄反饋派更也對賭博橫財偏財冇乜幫助 尤其是賭錢賭波,今天從上午一直到下午我公司一張單都開5到 真的令我感覺好似冇乜幫助,然後我在下午3三點零接近四點嘅時候實在忍唔住將架車停埋一邊 然後雙手合十念經同派更也溝通 內容大致上就係話即使我喺呢個行業但我也是會全心去幫助別人,即使我也是為了生活為了賺錢,但最起碼我也是發心幫助一些困難的賭仔,說實話經常遇到一些睹到已經無錢交會費的我都會免費幫助,我賺錢之餘也是真心想幫助到人而且我還會做功德迴向這些我都一一品明了 希望派更雅可以給力量協助我。然後在下午5點45分左右 第一個客給我微信轉了4000元包月 然後後面嗰啲一千幾百元的包周直情用彭彭聲來形容!今日我純收入$11,000左右 真的比起平時多 而且今日嘅客戶三兩句就都搞掂 過程非常順利唔需要浪費口水。仲有過程身體上嘅感受我明天才詳細講一下 因為現在太夜了打太多字好攰,在這裏我也要先說一下 我本身自己屋企有供神檀 所以究竟係唔係純粹呢個佛牌嘅力量 定還是其他神佛都有助力 呢一點我真係要再慢慢感受 因為畢竟我唔可以話因為一日半日嘅事積就給大家定論,但係有樣嘢可以肯定的了 我帶佛牌咁多年本身對佛牌都係屬於有感應個種,這個派更雅坤平佛牌真係一D都不簡單 所以之前一直有人反饋

有啲體質比較敏感的師兄帶了可能會出現頭暈嘔吐症狀真係一啲都唔出奇

評分

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
附上兩張今日微信的截圖 確實感覺到有助力
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
新人剛用這個app唔係太識得操作,話說不能自己刪除自己發的貼?
回復 贊好 反對

恭喜師兄!帶派更也咁短日子已經有堅回饋~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

師兄做的是賭博咨詢公司還是直頭是操盤的賭博公司
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
回復 贊好 反對

哦,網上交左會費就教人點投注果種公司,可以交一星期平費先試玩一個星期又得, 成個月月費又得.
回復 贊好 反對

算唔算幫人就唔知,就算係要錢多 d 享受都唔係錯,始終係個物質社會,合法之下搵多d 錢,始終係好多人所想.
回復 贊好 反對

恭喜師兄!工作, 人緣, 愛情, 友情一齊升晒級.
回復 贊好 反對

哇,恭喜師兄
回復 贊好 反對