新會員登記
搜索
查看: 3445|回復: 28

大家千萬別請陰牌,正牌會令你生活漸趨穏定!

頭像被屏蔽
已有一段時間沒有上這論壇,今次想分享一下別人供陰的害處,老實講供陰效果在我眼中看絕對係快,不過PK起上來仲快,我自最初接觸unite也是因為想供請招財女神令我太太的新店生意可以有轉機,不過今次並不是想講我太太的生意,而是想講佢一個美容同行的故事,之後我會稱她為S小姐,此人最初接觸的是阿贊奧的招財女神,此人請了兩尊,一尊金色和一尊銀色,早兩年多前S小姐剛剛請回店中,短短一年多她店好老實生意真係越做越大,可以用得心應手來形容,不過在上年的十一月左右,不知為何客人一個一個離她而去,店裡客人的流失率可以用慘不忍睹來形容,接著便是員工一個一個離開,之後就事非不斷,在S小姐店中做最耐的員工,今年農曆新年後在她附近開了新店搶生意,雖然她店鋪還未倒閉,不過生意已大不如前,究竟係咪供陰導致,大家自行判斷!

如果你問我有冇曾經想過供陰,我可以答你有,因為睇住S小姐生意越做越大,唔心動才怪,但點解最後無供陰,就真係感謝unite幾位師兄的指導了,老實講正牌係有助力,但也一定你要有堅持,毅力和努力,多行善和幫助他人,正牌對我來說可以在我低潮時捱過去,也令我太太的生意漸漸好起來,最少現在也可有點微利,正牌唔會令我一夜致富,不過絕對會令我變得越來越堅強,最少以前覺得無可能的事,現在覺得一切也有可能發生在我身上!

請大家明白佛牌係聖物,並不是一件道具,最終佛牌對你的助力有多少,就看你曾經付出多少!呢個世界係唔會有不勞而獲,就算俾你僥倖碰上,遲早都要還!

評分

查看全部評分

回復

絕對認同師兄,亦都好興幸師兄能夠把持得住無供陰
講真,我之前請過一個前古巴嘅佩戴型古曼已經吸取教訓,雖然無見到d乜,但夫妻之間的爭吵不停,個個月活在貧窮綫已經夠受...
正牌雖然效果可能較慢或不明顯,但無副作用,倘若遇到夾嘅牌,真係可以改善生活
之前同權兄請咗一面龍婆冠觀音,許咗個願,希望戒掉十多年煙引,之後病咗3日,其間一食煙就覺得好臭即嘔,買咗2包煙,每包都只係食咗一次就掉咗,之後一路都冇再食返,到而家已經兩年了;又之後同權兄請咗龍婆瑪甩嘅天使坤平,戴咗唔夠一個星期,已經收到上司嘅加許email,之後又突然收到不同上司嘅嘉許,最後當然升職加薪少不了,大家當然可以當故事聽,唔好沉迷,呢個只不過係發生係我自己身上嘅經歷,但係我確信只要大家積極行善,正牌一樣可以帶來生活上嘅重大改變

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

贊成支持認同師兄,持續下去,必有福報的

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

多謝提供有血有肉既分享,咁手s小姐最終有冇回頭,棄陰取正?
回復 贊好 反對

感激師兄的真情分享 夜d加爆你分
回復 贊好 反對

neac 發表於 18-2-2017 06:52
絕對認同師兄,亦都好興幸師兄能夠把持得住無供陰
講真,我之前請過一個前古巴嘅佩戴型古曼已經吸取教訓, ...

師兄 戒煙過情跟我一樣 夜d都加爆埋你 哈
回復 贊好 反對

其實美容院 美甲屋 都比陰牌害得好嚴重 因為有一女性陰人不斷在以上行業找客 不斷有人做法事請陰牌 效果係快 不過說穿了原來係借運 結果到最後爆煲了 好多美甲美容做唔住

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

憑個人經驗,帶陰牌壞習慣只會變本加厲,帶正牌心有平安,壞習慣自然可以戒到!

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
kbkb88 發表於 18-2-2017 09:13
多謝提供有血有肉既分享,咁手s小姐最終有冇回頭,棄陰取正?

無,而且還請阿贊奧到她店中做了法事!另外neac師兄提及的夫妻感情,我和太太的感情變得越來越好,當兩人一起曾經渡過患難,在低潮和艱難時能互相扶持,一步一步捱過去,感情必定更見穏固,我同太太過去吵得最勁,爭持最久,就係應唔應該請阿贊奧的招財女神回店,因此事我係企硬,一步也不肯退讓,不過說也奇怪,有幾次我太太想偷偷去那請陰牌的店中了解,但她身邊往往有一些突發的事情令她去唔到,我還記得那時她戴著是在權兄那裡請的財龜,可能係財龜幫她擋了這個劫!
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
另外我太太戴财龜期間,她說過夢見
回復 贊好 反對