新會員登記
搜索
樓主: 麥麥麥

[分享] 另一半對戴牌既睇法

靚仔最怕我迷信,佢都好信我我比乜佢都帶{:6_293:}
頭像被屏蔽
妳地就好啦~~~~~~~~~
講真,佢識你個陣都帶緊,如果一齊後炸型,你叫佢返印度食蕉啦!{:6_326:}
vespawai 發表於 4-11-2011 19:26
講真,佢識你個陣都帶緊,如果一齊後炸型,你叫佢返印度食蕉啦!

無錯{:6_327:}{:6_327:}
好彩巨龍以前都帶開所以佢唔反對我.
你永遠不能解釋 ...  為何你有個多女坤平, 馬食能, 咩巴姐姐 等肢髏動作澎湃的佛牌
不過我女友都不是一個屎歡去聞佛牌的人, 所以裡面的法相如何如何, 她都不理.
但她也明白, 佛牌是助力

ROBB 發表於 4-11-2011 21:55
以前我有擔心過, 好彩我女友無呢個問題~ 仲好信添!

咁咪好囉{:6_337:}
我女友就反對我剌符…但佛牌就ok,只說你不要請佛請到&#21395;麵包就得…而我都送左比她她都有帶…之後連古曼都接受,真的可喜可可!^^但話陪我去泰國拜廟就無咩興趣…><~
elvissuccess 發表於 5-11-2011 01:36
我女友就反對我剌符…但佛牌就ok,只說你不要請佛請到&#21395;麵包就得…而我都送左比她她都有帶…之後連古 ...

好好呢, 好善解人意 ^^