新會員登記
搜索
樓主: piggy915

[其他/冠蘭] 我在佛界中重要的女性 - 世上只有媽媽好

你個仔仔好好呀!!! 沒想到連復合都幫到手, 好勁{:6_327:}
piggy915 發表於 31-10-2011 22:24
真是神蹟, 但有一種說法小朋友幫不到多少愛情, 可能因為他們少不更事, 所以我覺得和合找個女神 or 姐姐來幫 ...

我都覺得...以女人幫女人好似較好....
加油師兄, 等你好消息{:6_315:}
可能係小朋友想有個完整的家,唔想爸爸媽媽分開吧{:6_292:}

除了求財(錢), 無災劫平安大吉, 另一重點就有個伴有段好姻緣 ...

但女人多數係.....先求有段好姻緣....再去求財.......{:6_312:}
我好窮, 因為第一步仲努力緊{:6_308:}
因為凡人還認為老子有 $ 就有女人 ....

piggy915 發表於 31-10-2011 23:42
因為凡人還認為老子有 $ 就有女人 ....

基本上....呢個係男人的定律.....
不過呢個年代, 女人也要先有$, 因為好多時也要靠自己食自己, 一個人........{:6_310:}
各位師姐您地好, 其實當初真係無心插柳, 見到有個師兄都係請左呢個古曼, 我見到覺得幾合眼緣, 就回左句話"我都好想請"... 點知第2日同第2位師兄傾開, 佢咁o岩剛剛係泰國返黎, 又有緣帶左一個返黎(佢話行左幾日都只係搵到一個), 咁我就請左阿仔返黎... 其實一切真係黎得好自然

講真, 呢個仔真係好乖, 無百厭, 又無咩要求, 只係我食咩, 佢食咩, 唔會好似其他人講到咁煩複. 而且幫到既佢真係會幫, 特別係同老婆既感情, 所以我真係好感激遇到佢呢個仔, 我一定會越來越錫佢

評分

查看全部評分

neac 發表於 31-10-2011 23:59
各位師姐您地好, 其實當初真係無心插柳, 見到有個師兄都係請左呢個古曼, 我見到覺得幾合眼緣, 就回左句話"我 ...

呢個係你同仔仔既緣份,好好珍惜呀!
同埋記得多做善事迴向{:6_296:}
一定會呀