新會員登記
搜索
樓主: pk420

[討論] 15萬泰國請鬼神上身 栢芝求財唔求愛

圖中所示的崇笛特別大好易認,叫做泰皇五世登基記念版,相傳喺拍亞贊多所做,但不被佛牌市塲所承認,有人帶而無人收,就算回收價都只值幾千匹,那來值十五萬,大家唔信嘅可以將此圖片拿去泰國佛牌市塲格一格價便知淸楚,如果真係值十五萬,我仲有幾個,我五萬比曬你,而且歡迎陳小姐叫我陪她一起過泰國找收佛的協會格價,如果真係咁值錢,就我發了。陳小姐這個佛牌從那裡來的,幾錢回來我也清楚,奉勸唔好亂吹,這個香港尚有好多懂佛牌的人,好像這個壇內都不乏高手,泰國唔係好遠,香港亦有好多泰國人,透明度好高架!

評分

查看全部評分

的確,單憑片面之詞去否定一個人係唔應該,
不過呢.........今次呢位陳”師傅”就
唔係單一事件,就算她在網台做節目,都講到錯晒,連鬼妻的資料也無做功課,我想她是第一個出道最快被人罵得最快最甘的所謂自稱師傅,因為可能佛牌行業已經成行成市,高手林立而她亂咁水人斬客,簡直就係侮辱這個行業從業員及顧客的智慧,唉!無奈
chowun 發表於 3-11-2011 13:47
圖中所示的崇笛特別大好易認,叫做泰皇五世登基記念版,相傳喺拍亞贊多所做,但不被佛牌市塲所 ...

原來是這樣!以後要多留意一下這個師父的言論了!謝謝!
chowun 發表於 3-11-2011 13:47
圖中所示的崇笛特別大好易認,叫做泰皇五世登基記念版,相傳喺拍亞贊多所做,但不被佛牌市塲所 ...

我想問下效果係咪真係咁勁?
你可以做一個佛牌,說他可以招財,好人緣僻邪檔險,解降打小人,身體健康,美容護膚,晚晚一柱擎天,天下無敵,但真正的成效如何呢?有冇人肯站出來講他的實証呢?但有一點是真實的,一個百多年的佛牌,又是名師之手又好多靈驗事跡的,為何無人肯回收呢?而且為何又回收價錢這麼低呢?你可以仔細想想.
中間一張相內的圓盒人緣膏,一看便知道是金針大師龍婆弄的三色人緣膏,市價只是幾百元,出廟價才幾百匹,何來會由三千幾起,真係食人唔吐骨,金針大師龍婆弄十二月就會嚟香港,到時可以親自去供請,便知道我有冇吹水喇。

評分

查看全部評分

chowun 發表於 3-11-2011 14:14
唔係單一事件,就算她在網台做節目,都講到錯晒,連鬼妻的資料也無做功課,我想她是第一個出道最快被人罵得 ...

e個陳師父,得啖笑!{:6_337:}
http://uonlive.com/site/index.php#ep_list/070-833

得閒咪去聽下囉{:6_337:}
條友水到唔水.......... ~"~