新會員登記
搜索
樓主: pk420

[討論] 15萬泰國請鬼神上身 栢芝求財唔求愛

搞到人人覺得尼D神佛好邪~~{:6_335:}
pinky1217 發表於 30-10-2011 02:44
搞到人人覺得尼D神佛好邪~~

咪就係!{:6_335:}
ar_ta 發表於 30-10-2011 01:24
睇到眼光爆.......
陳師傅, 你唔識唔會怪你, 但唔好吹水誤導人......

佢已去到最高竟介!

要呃人,首先要呃埋自已!{:6_299:}
身為師父,崇笛稱神!(on狗!崇笛係佛祖)
仲話有個同佢同款!如果咁易搵到2塊一樣都係亞贊多親自開光,佢已唔使出來混水!
仲有,其實個牌會唔會係佢出比張小姐既呢!{:6_337:}
张小有腦???
嘩, 每個月都要返去泰國撲石, 認真唔得閒!

XDDDDDDDDDD
我笑了
頭像被屏蔽
係啦!點解唔去搵d專業d既師父做呢?我都覺得阿陳師父硬係格格不入...需然我對泰國佛唔係叻,但都覺得呢位陳小姐流流地果隻...真係似做戲多D lo;P
雜誌有時寫出來的用字未必一定是陳師父說的!不時雜誌為了令大多數人明白點會自行更改字眼的!我不懂泰國佛法的事,但就以平常理性思考而言,個人認為不應該就這簡短的文字去否定陳師父!當然我也不認識陳師兄是一個怎樣的人,我只說就這簡短的文字就去否定一個人是不太公平!跟大家分享一下個人觀感而已!.........

評分

查看全部評分

圖中所示的崇笛特別大好易認,叫做泰皇五世登基記念版,相傳喺拍亞贊多所做,但不被佛牌市塲所承認,有人帶而無人收,就算回收價都只值幾千匹,那來值十五萬,大家唔信嘅可以將此圖片拿去泰國佛牌市塲格一格價便知淸楚,如果真係值十五萬,我仲有幾個,我五萬比曬你,而且歡迎陳小姐叫我陪她一起過泰國找收佛的協會格價,如果真係咁值錢,就我發了。陳小姐這個佛牌從那裡來的,幾錢回來我也清楚,奉勸唔好亂吹,這個香港尚有好多懂佛牌的人,好像這個壇內都不乏高手,泰國唔係好遠,香港亦有好多泰國人,透明度好高架!

評分

查看全部評分