新會員登記
搜索
樓主: leekit

[必打] leekit乱来一通唧收藏。

火.. [複製鏈接]
{:6_327:}{:6_327:}
CK Sophon 2519 (1).JPG CK Sophon 2519 (2).JPG LP Chuan (1).JPG LP Chuan (2).JPG LP Ngern 2535 (1).JPG LP Ngern 2535 (2).JPG LP Sod 2527 (1).JPG LP Sod 2527 (2).JPG LP Sod 2539 (1).JPG LP Sod 2539 (2).JPG

多謝師兄,我最鐘意就係尊LP TIM 六手必打。

哈哈哈!!师兄你都几识货喔!!其实我本身都好喜欢呢尊必打,而且仲戴紧。
My New Group..JPG 小弟本日唧组合。
師兄,果然強勁,得閒多d分享更多好牌比大家開眼界{:6_327:}
leekit 發表於 1-11-2011 01:21
哈哈哈!!师兄你都几识货喔!!其实我本身都好喜欢呢尊必打,而且仲戴&# ...

師兄你好,請問你的佛牌殻是不是膠的呢?彩色的,很漂亮,小弟第一次見,請問在那裏造的呢?
leekit 發表於 1-11-2011 01:21
哈哈哈!!师兄你都几识货喔!!其实我本身都好喜欢呢尊必打,而且仲戴&# ...

師兄你要得黎造頭像,一定是最鐘意嘅一尊啦!
勁呀!師兄好多好野呀!{:6_327:}
Carson 發表於 1-11-2011 04:37
師兄你好,請問你的佛牌殻是不是膠的呢?彩色的,很漂亮,小弟第一次見,請問在那裏造的呢?

防水殼來加,只係中間個part用了有色膠料{:6_327:}