新會員登記
搜索
樓主: 高遠遙一

如何知道對方有無戴陰牌?有咩特徵?

正如正常人唔會明白人點解會吸毒一樣

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

個人認為隻眼係反映一齊
回復 贊好 反對

你体質差, 意志薄弱, 或者直覺力比較敏感, 先會有你講的身体反應, 一般人 feel 吾到的
回復 贊好 反對

不生邪念:邪念滿心;神亂無主之人,即使在廟中,也會招來鬼邪近身,更何況佩戴來歷不明的陰靈牌?
回復 贊好 反對

反倒是賣陰牌的, 在 facebook 常見的那幾位 (你懂的 . . .) , 好像越來越容光煥發, 朋友眾多, 妻賢子孝咁 . . .
我反而覺得佢地自己唔戴陰牌.
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 25-9-2016 14:10
反倒是賣陰牌的, 在 facebook 常見的那幾位 (你懂的 . . .) , 好像越來越容光煥發, 朋友眾多, 妻賢子孝咁 . ...

非常認同!都唔知點解會咁,d陰牌牌商佢地收咁多陰物黎賣畀人,平日唔知接觸幾多呢d,但又唔知點解完全冇事(起碼長期健在冇往生),而且睇落仲越來越健康,精氣神超好,濟遇特別平安咁,感覺仲好似好有功德咁,畀人感覺好有福氣,氣質祥和,容光煥發,唔知道以為一定做咗好多善事,原來係賣咗好多年邪陰牌
回復 贊好 反對

長期戴陰牌既人 有味
回復 贊好 反對