新會員登記
搜索
查看: 3111|回復: 8

[組合] 關於佛牌配帶組合

各位師兄/師姐好,小弟剛剛開始接觸佛牌 上兩個星期請左第一塊佛牌 龍婆朱 2528 坤平固破,
之後過左一個星期到就再搵權師兄幫手請多塊龍婆了 2536 波尼一期財龜.

其實我主要係想增強人緣及財運,打算再請多塊 打算帶多塊係頸鏈到 請問各位有無推介比小弟?

另外想問下有無師兄/師姐帶過龍婆朱 2528 坤平固破同龍婆了 2536 波尼一期財龜,效果如何?

補充內容 (3-9-2016 00:04):
板主,唔好意思 我好似開錯區 麻煩幫忙DEL POST 感謝!
回復

好睇你做邊行而揀針對性既野
回復 贊好 反對

其實你唔係research過先請果2尊的嗎?
回復 贊好 反對

坤平,四面神,象神係我既組合
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 3-9-2016 10:50
其實你唔係research過先請果2尊的嗎?

坤平固破我係上到牌舖睇到合眼緣就請左,
波尼一期就上網睇過其他師兄帶過 出黎嘅報告都唔錯。

我都想睇埋呢到有無其他師兄帶過,睇下效果如何。
回復 贊好 反對

如果以你現在組合, 可試加多一尊龍婆銀 或者四面神。做邊行?
回復 贊好 反對

JimJan@FB 發表於 3-9-2016 14:00
如果以你現在組合, 可試加多一尊龍婆銀 或者四面神。做邊行?

係私人會所入面做,經常性要對唔同嘅客。
因為我除左招財之外,主要都係想招人緣或異性緣。
回復 贊好 反對

icqicq 發表於 3-9-2016 14:22
係私人會所入面做,經常性要對唔同嘅客。
因為我除左招財之外,主要都係想招人緣或異性緣。 ...

如果招人緣, 你本身有坤平已經夠, 財龜招財很好,
我都有波你一期, 其實你的組口已經很好, 加四面神, 對工作運會提升
回復 贊好 反對

JimJan@FB 發表於 4-9-2016 01:12
如果招人緣, 你本身有坤平已經夠, 財龜招財很好,
我都有波你一期, 其實你的組口已經很好, 加四面神, 對 ...

好的 我會留意下
回復 贊好 反對