新會員登記
搜索
樓主: cck95

[求教] 坤平派暗一問

小小牛 發表於 31-8-2016 09:26
唉, 師兄, 一味追求異性緣的佛牌 or 法術, 好容易出問題的  說教嘅嘢我就吾多講了, 請師兄多看 ...

師兄講得對,但是 AM 收音機收聽唔到 FM 節目,模擬電視又點收數碼廣播?
回復 贊好 反對

多謝師兄指點 thx 我會注意返的

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 31-8-2016 12:27
師兄講得對,但是 AM 收音機收聽唔到 FM 節目,模擬電視又點收數碼廣播?

So, 師兄意思係若果想求異性緣, 就一定要揾啱頻道 -- 專 for 異性緣/桃花緣 的牌嗎
回復 贊好 反對

cck95 發表於 1-9-2016 01:39
多謝師兄指點 thx 我會注意返的

等師兄你嘅派暗金符管版的佩帶報告
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
快d 有回報啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~等ing~
回復 贊好 反對

太過著重帶牌之後的功效並唔係一件好事,當帶完之後無你想要的效果你就會覺得無效 其實心態真係好重要。
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 1-9-2016 09:29
So, 師兄意思係若果想求異性緣, 就一定要揾啱頻道 -- 專 for 異性緣/桃花緣 的牌嗎
...

其實我覺得人緣已經包含以上兩種,而坤平佛牌好多師傅做出黎都會有咁嘅功效。而某啲牌商會標磅呢兩種做賣點,目的都只係想吸引你去請。

因為我都仲係學習中,如有講錯請師兄們指點 謝謝!
回復 贊好 反對

icqicq 發表於 25-9-2016 03:35
其實我覺得人緣已經包含以上兩種,而坤平佛牌好多師傅做出黎都會有咁嘅功效。而某啲牌商會標磅呢兩種做賣 ...

我都在學習中, 指點就吾講得了, 吹下水就可以

對, 一般嘅牌商都會吹水埋坤平是 for 異性緣的(有良知嘅牌商就吾會, 不過 e 種牌商在香港好少), 而據聞係泰國, 有d 后生都會戲稱坤平牌為「溝女牌」
回復 贊好 反對