新會員登記
搜索
樓主: howard4646

[求教] 各位師兄,請問以下佛牌是真品嗎?

小小牛 發表於 30-8-2016 09:01
深表遺憾, 但幸好你來了 Unite

對的,  謝謝你!!!!
回復 贊好 反對

18512444903 發表於 29-8-2016 18:46
阿赞仲的~公切仲出征双刀坤平~一般这款牌应该是带三大鉴定中心的卡的比较报考一些吧~个人意见仅供师兄参 ...

是哪三間,我完全係一個佛牌新手
回復 贊好 反對

DD-PRA,UAMULET,G-PRA ??
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 30-8-2016 08:53
我極明白新手比人欺騙的感覺
我新手第一次果陣都請過"超"過貴牌, 供金是泰國通的兩倍...........

條炒期貨之前已經比高登仔踢爆左佢借分享 係高登 釣魚,自己戴緊既牌都出唔到卡,佛牌供金貴過牌舖 連59靈坤平 都夠膽死話係正牌都知條友冇料到
回復 贊好 反對

师兄,公切仲双刀是做这版的时候共同参与制作加持的三位高僧,阿赞切(也有说叫龙婆彻的),阿赞仲,龙婆公分别负责找材料,入念力,加持具体的记不太清楚了

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
还望师兄见谅~
回復 贊好 反對

可否講多D俾我聽, 邊D係black list 鋪, 等我地D新手不用比人坤.
回復 贊好 反對

講咗咁耐,我上網search過 先發現原來我之前係上過佢間鋪,果次陪個朋友換牌殼。

原來果間就係 x國通間鋪 ha~
回復 贊好 反對

howard4646 發表於 30-8-2016 11:53
是哪三間,我完全係一個佛牌新手

如果是卡的话,Ddpra,Um,G-Pra
回復 贊好 反對

forvarin 發表於 30-8-2016 19:13
條炒期貨之前已經比高登仔踢爆左佢借分享 係高登 釣魚,自己戴緊既牌都出唔到卡,佛牌供金貴過牌舖{:1_21 ...

條炒期貨係連登,一帖用幾個分身ACCOUNTS,一人分演三角,繼續自圓其說,話只會係大陸人買牌先會要驗證卡。
佢話泰X佛係專業識貨既"名門正宗"正牌店,唔洗卡!

即係話"佢對眼就係証據。", 要睇卡既人,係膚淺!愚昧!無知!

以賣正牌為名,扮晒名門正派,踩其他正正經經既正牌商, 再用極極極貴價去掠人家一頸血既人,此等人比賣陰牌的人更陰質。

回復 贊好 反對

adzccke 發表於 30-8-2016 08:53
我極明白新手比人欺騙的感覺
我新手第一次果陣都請過"超"過貴牌, 供金是泰國通的兩倍...........

師兄! 條炒期貨又出現啦,係連登,同兩條友打晒龍通。

https://lihkg.com/thread/891592/page/5
回復 贊好 反對