新會員登記
搜索
樓主: howard4646

[求教] 各位師兄,請問以下佛牌是真品嗎?

我不認識他的,我只係剛剛開始供請佛牌無幾耐,所以想請各位師兄幫手睇下……
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 29-8-2016 11:56
因為小弟 都光顧過, 同某某通的老闆 傾過幾句計...覺得很nice......
所以愚見之下覺得佢應該沒問題...... ...

"覺得很Nice",哈哈,我告訴你,騙子從來都最識得令人覺得很Nice的,我個人認為"泰國通嘅牌我一面都唔會請,師傅亦唔會去見",祝你好運
回復 贊好 反對

阿赞仲的~公切仲出征双刀坤平~一般这款牌应该是带三大鉴定中心的卡的比较报考一些吧~个人意见仅供师兄参考~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

vincentLiu 發表於 29-8-2016 17:45
"覺得很Nice",哈哈,我告訴你,騙子從來都最識得令人覺得很Nice的,我個人認為"泰國通嘅牌我一面都唔會 ...

師兄,你有唔好的經歷分享嗎?
小弟有一尊佛牌係泰X通請架,暫時戴得唔錯~
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 29-8-2016 20:59
小弟有一尊佛牌係泰X通請架,暫時戴得唔錯~  ...

佢哋賣好多陰牌
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 29-8-2016 20:59
小弟有一尊佛牌係泰X通請架,暫時戴得唔錯~  ...

第一,泰國通係賣好多陰牌的,幾陰都有,搵唔少師傅返嚟都係陰法師傅,第二,無論咩牌,都係賣得好貴的,同佢請牌,同倒錢落海無分別

我都新手過,我都中過招,祝你好運

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

vincentLiu 發表於 30-8-2016 00:34
第一,泰國通係賣好多陰牌的,幾陰都有,搵唔少師傅返嚟都係陰法師傅,第二,無論咩牌,都係賣得好貴的, ...

我極明白新手比人欺騙的感覺
我新手第一次果陣都請過"超"過貴牌, 供金是泰國通的兩倍...........

中招過程 係小弟在 高登討論區比一個叫  炒期貨會員   開的佛牌POST吸引的, 佢假借分享為名,實質是銷售釣水魚為實, 就咁ON99比佢介紹左去佢果間垃圾牌舖 X期X 供請,雖然慶幸冇陰牌, 但供金絕對高出市價 幾陪 有多...................食水極深, 又炒作, 又用假LIKE 騙取顧客信任, 呢D曲街牌舖曲街到曲街

真係有點火, 呢D食屎狗真係狗!!##@!#@

我都好明白中招果種感覺, 真的對不起,我之前亂咁介紹牌舖, 請原諒我的無知,sorry
回復 贊好 反對

adzccke 發表於 30-8-2016 08:53
我新手第一次果陣都請過"超"過貴牌, 供金是泰國通的兩倍...........

深表遺憾, 但幸好你來了 Unite
回復 贊好 反對

本文章最後由 vincentLiu 於 30-8-2016 10:08 編輯
adzccke 發表於 30-8-2016 08:53

我知你講邊間,又係坤水牌舖一間,分享出嚟係好的,等多D新手師兄唔好中招

我都唔介意分享我當年啱啱接觸佛牌,就係去泰國通,仲要ON99俾呀魯士明加持,諗返都覺係人生最ON9嘅一件事,所以我特別憎佢地,佢地最鍾意搵D三四線靚模嚟賣廣告, 最好笑係做咁多次法事都依然未紅過,依然無咩人識,可能佢地就係靠呢D廣告佣金過活啦
回復 贊好 反對

vincentLiu 發表於 30-8-2016 10:04
我知你講邊間,又係坤水牌舖一間,分享出嚟係好的,等多D新手師兄唔好中招

我都唔介意分享我當年啱啱接觸 ...

受教了, 謝謝分享, 幸好大家都來了 Unite
回復 贊好 反對